Μαράια Κάρεϊ: Πέθαναν την ίδια ημέρα η μητέρα και η αδελφή της

Μαράια Κάρεϊ: Πέθαναν την ίδια ημέρα η μητέρα και η αδερφή της Facebook Twitter
Φωτ. Μαράια Κάρεϊ / EPA
0

Η Μαράια Κάρεϊ αποκάλυψε πως έχασε τόσο τη μητέρα, όσο και την αδελφή της μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μέσω μίας συγκινητικής δήλωσης, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι η μητέρα της Πατρίσια, 87 ετών, και η αδελφή της Άλισον, 63 ετών, έφυγαν από τη ζωή την ίδια ημέρα.

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα», ανέφερε η Μαράια Κάρεϊ μιλώντας στο PEOPLE.

«Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων, και τον σεβασμό για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου» σημείωσε παράλληλα, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου τους.

Η σχέση της Μαράια Κάρεϊ με τη μητέρα της

Η Πατρίσια ήταν τραγουδίστρια όπερας και δασκάλα φωνητικής. Η σχέση της Μαράια Κάρεϊ με τη μητέρα της, από όπου και κληρονόμησε το φωνητικό της ταλέντο, ήταν περίπλοκη σε όλη της τη ζωή.

«Όπως πολλές πτυχές της ζωής μου, το ταξίδι με τη μητέρα μου ήταν γεμάτο αντιφάσεις. Ποτέ δεν ήταν μόνο άσπρο-μαύρο, ήταν ένα ολόκληρο ουράνιο τόξο συναισθημάτων», ανέφερε το 2020 στα απομνημονεύματά της, με τίτλο The Meaning of Mariah Carey.

«Η σχέση μας είναι ένα αγκαθωτό σχοινί υπερηφάνειας, πόνου, ντροπής, ευγνωμοσύνης, ζήλιας, θαυμασμού και απογοήτευσης. Μια περίπλοκη αγάπη δένει την καρδιά μου με την καρδιά της μητέρας μου», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM
Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM
Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM