ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2024 | 06:12

Τον νιώθω απόμακρο

Καλησπέρα σας συγκατοικουμε όχι σχετικά πολύ καιρό 5 μήνες περίπου, κάτι νιώθω όμως ότι δεν πάει καλά, ένα κανονικό ζευγάρι κάθε ποτέ έρχεται σε ερωτική επαφή; Καινούργιο ζευγάρι είμαστε θα έπρεπε να είμασταν στα μέλια και ούτε καν με προσεγγίζει και εκτός από αυτό νιώθω ότι δεν μιλάμε και ας μένουμε μαζί δεν θα κάνουμε συζητήσεις, θα βλέπουμε τηλεόραση η με τα κινητά και αν πάω κάτι να πω θα αρχίσει τα ότι θέλει τον χρόνο του να ηρεμεί να αράζει μήπως εγώ έχω το πρόβλημα και τον πρήζω πολύ; Αρχίζω να νιώθω τρελή άμα δεν τον αγκαλιάσω δεν τον φιλήσω δεν θα έρθει να το κάνει πιστεύω σορρυ άμα φαίνεται αστείο αλλά θα ήθελα να δω μια γνώμη είμαι 23 και είναι 29 δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο
3
 
 
 
 
σχόλια

χώρισε ΧΤΕΣ θα φαω ολο μου το τριχωμα με αυτά τα κουλα Φυγε μακριά δεν έχεις ξενερώσει που σε γράφει? Μόνο τον προβολέα του Μπάτμαν δεν έχει ανάψει να σου γράψει σε εχω γραμμένη (κ κανείς και συγκατοίκηση....)

Δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο η ηλικία · ένα από τα πράγματα που παίζουν ρόλο όμως, είναι πόσο καιρό ήσασταν ζευγάρι και πριν συγκατοικήσετε.
Και πόσο συχνά κάνατε σεξ, γιατί το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο αν δεν υπάρχουν προτάσεις (και στάσεις) ανανέωσης εκατέρωθεν, μετά από κάποιον καιρό το βαριέσαι. Τη μυρωδιά του, το σώμα του.
Ρόλο παίζει και η λίμπιντο του καθενός.
Εγώ για παράδειγμα, στην ηλικία που γράφεις ήθελα σεξ κάθε μέρα, 365 μέρες το χρόνο. Δεν είναι όλοι έτσι.
Εννοείται, τηλεόραση και κινητά, όλο να είστε στη μούγκα και χωρίς πιπεράτες κουβέντες είναι κατάσταση πολύ ντεκαβλέ.
Και όχι, δεν φταις εσύ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο άνδρας φταίει. ΠΑΝΤΑ.
Υπάρχει μια παροιμία που λέει : "Ο θεός, συγχωρεί όλες τις αμαρτίες εκτός από μία. Να στο ζητήσει γυναίκα και εσύ να πεις όχι" !

Scroll to top icon