ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2024 | 18:22

Ε και τι έγινε

Μιλούσα με μία κοπέλα από εφαρμογή γνωριμιών. Μετά την συζητήση των βασικών (μουσικά γούστα, μουσικές προτιμήσεις, κτλπ) αρχίσαμε την συζήτηση για πιο βαθιά ζητήματα όπως πολιτική και θρησκεία. Γενικά πήγαινε καλά το πράμα μέχρι που την ρώτησα τι θα ήθελε να βρει ιδανικά στην εφαρμογή, τι έψαχνε. Μου είπε κατά λέξη κάτι που νομίζω μου προξένησε τέτοια ξενέρα και έκανε τόση αντίθεση σε όλα τα άλλα που είχαν προηγηθεί (που μου είχαν δώσει την εντύπωση πως πρόκειται για ώριμο άτομο, hopeless romantic μεν αλλά και ρεαλιστική/προσγειωμένη δε) που της είπα πως δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η αντιμετώπιση και λίγο μετά σταμάτησε η επικοινωνία μεταξύ μας. Αυτό που μου είπε κατά λέξη ήταν: "Ιδανικά θα ήθελα να βρω κάτι σοβαρό αλλά άμα δεν βρω δεν θα με χάλαγε και μία ελεύθερη πολυγαμική σχέση, ε από το τίποτα κάτι είναι και αυτό οπότε ε και τι έγινε άμα δεν το βρω.". Πραγματικά δεν έχω ξενερώσει πιο γρήγορα. Δηλαδή κάποια να θέλει να βρει κάτι σοβαρό αλλά και αν δε το βρει "ε και τι έγινε" , και τα "ελεύθερα" δε θα την χάλαγαν. Δεν ξέρω αν ήμουν εγώ κάπως υπερβολικός και αντέδρασα επιπόλαια. Τι πιστεύετε εσείς;
4
 
 
 
 
σχόλια

Δεν ξέρω αν ήσουν υπερβολικός, εγώ στη θέση σου δεν θα ξενέρωνα αλλά θα γέλαγα. Και θα της απαντούσα :
" Τί να την κάνεις τη σχέση, αφού άνετα μαζί μου μπορείς να έχεις μία συναρπαστική εμπειρία που με τον καιρό ίσως εξελιχθεί σε σοβαρή ή πολυγαμική σχέση... από το τίποτα, κάτι είναι κι αυτό !"
Υποθέτω, η κοπέλα ήταν πολυγαμική εξαρχής · και επειδή είναι κάτι όχι ευρέως αποδεκτό, στο "έφερνε" πλαγίως.
Κατά τα άλλα, ο διαχωρισμός σε "σοβαρή " και ελεύθερη πολυγαμική (ασόβαρη) σχέση είναι σκοπίμως τεχνητός και απολύτως λανθασμένος.
Κάθε είδους σχέση μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή από την πλευρά των ατόμων που την αποτελούν.

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ψάχνεις κάτι σοβαρό σε εφαρμογή γνωριμιών. Αληθεια τωρα; Τουλάχιστον πέτυχες το φύλο κάτι είναι και αυτό.Κατά τ άλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ουτε εγω θα δεχόμουν να έχω ελεύθερη σχέση (μπλιαξ), αρα θα ξεκοβα οπως εσυ. Από την άλλη δεν το κατακρίνω είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει το είδος της σχέσης που επιθυμεί.

Φιλε εξομολογουμενε, εχεις δικιο και πιστευω οτι στην πραγματικοτητα η κοπελα αυτη ηταν εκει μόνο για ξεπέτες και για casual sex. Οπως το 80% οσων βρισκονται εκει αλλωστε. Απλως σου το έφερε διατυπώνοντάς το "διαφορετικά", με το μαλακο για να μην σού χτυπησει άσχημα ο σκοπός της εκει μέσα.
Ευτυχως ομως ειχες τις κεραίες απυ ανοιχτες και το έπιασε το μηνυμα.

Μιλούσατε από εφαρμογή γνωριμιών.
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζονται από κοντά και δεν ξέρεις αν εννοούν όσα λένε, πόσο μάλλον στις εφαρμογές γνωριμιών.
Από εκεί και πέρα αν η κοπέλα δεν βρει κάτι σοβαρό γιατί να μαραζώσει μόνη χωρίς τίποτα;
Πολύ καλά σου είπε.
Να βάλει μαύρη πλερέζα αν δε βρει το σοβαρό που ψάχνει;
Πες ας πούμε ότι κάποιος μέσα από την εφαρμογή γνωριμιών της πει ότι θέλει κι αυτός κάτι σοβαρό ενώ ταυτόχρονα μιλάει και με άλλες ή κερατώνει ή κάνει διάφορα επειδή συνήθως έτσι γίνεται στις εφαρμογές γνωριμιών.
Ε, τι να κάνει η κοπέλα αν διαπιστώσει ότι τη δουλεύει ο άλλος;
Ή αν πέφτει όλο σε περιπτώσεις που της λένε ότι δεν ψάχνουν σχέση σε αυτή τη φάση της ζωής τους (πράγμα διόλου απίθανο ειδικά στις εφαρμογές γνωριμιών) τι να κάνει η κοπέλα;
Να μην απολαύσει τον έρωτα έστω κι εφήμερα;
Πολύ καλά θα κάνει και θα επιλέξει και κάτι άλλο.

Scroll to top icon