Η Nespresso έφτιαξε κάψουλες με βάση το χαρτί και πρόκειται να αλλάξουν τον τρόπο που πίνεις καφέ

Η Nespresso καινοτομεί ξανά και παρουσιάζει νέες κάψουλες με βάση το χαρτί

Κυκλοφόρησε μια ακόμη βιώσιμη επιλογή, χωρίς συμβιβασμούς στην κορυφαία ποιότητα, γεύση και φρεσκάδα του καφέ Nespresso.

ADVERTORIAL

 

Ναι, καλά διαβάσατε- η Nespresso κυκλοφόρησε κάψουλες καφέ με βάση το χαρτί. Κι αν ενθουσιαστήκατε όσο εμείς, πιθανότατα έχουν αντίστοιχα περάσει από το μυαλό σας ήδη πολλές και διάφορες ερωτήσεις- από το πώς ακριβώς λειτουργούν και τι είναι εκείνο που τις κάνει να ξεχωρίζουν μέχρι σε ποιες γεύσεις και πού ακριβώς μπορείτε να τις βρείτε. Κι εμείς είμαστε εδώ να τις απαντήσουμε όλες. 

 

Ας ξεκινήσουμε, όμως, από τα βασικά. Το ότι η Nespresso εδώ και σχεδόν 40 χρόνια εξασφαλίζει την πιο premium εμπειρία καφέ, είναι ήδη γνωστό. Γνωρίζατε, όμως, πως προκειμένου να είναι βέβαιη ότι κάθε κούπα καφέ με τις νέες, πρωτοποριακές κάψουλες καφέ προσφέρει την κορυφαία ποιότητα, γεύση, άρωμα και φρεσκάδα που γνωρίζουν και αγαπούν τα μέλη της, αφιέρωσε τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης; 

 

Αποτέλεσμα τα πέντε νέα χαρμάνια της ολοκαίνουργιας σειράς καψουλών της original line, που έχει ως βάση το χαρτί και δίνει μια ακόμα βιώσιμη επιλογή πέρα ​​από τις ανακυκλώσιμες αλουμινένιες κάψουλες, δεδομένου ότι μπορεί να κομποστοποιηθεί.

 

Η Nespresso έφτιαξε κάψουλες με βάση το χαρτί και πρόκειται να αλλάξουν τον τρόπο που πίνεις καφέ

 

Η διεύρυνση των ορίων στην εμπειρία του εκλεκτού καφέ μέσω της καινοτομίας αποτελεί, άλλωστε, κομμάτι του DNA της εταιρείας, όπως εξηγεί ο Αντώνης Αυγερόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Nespresso στην Ελλάδα. «Από τότε που γίναμε B Corp™, δεσμευόμαστε περισσότερο από ποτέ να διευρύνουμε τις βιώσιμες επιλογές που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας», σημειώνει με αφορμή την κυκλοφορία της καινοτόμας κάψουλας με βάση το χαρτί, η οποία έρχεται ουσιαστικά να συμπληρώσει την προσφορά σε κάψουλες αλουμινίου.

 

Όσο για το «μυστικό» της νέας κάψουλας, σημαντικός παράγοντας της καινοτομίας της είναι η λεπτή βιοδιασπώμενη μεμβράνη στο εσωτερικό της, που προστατεύει τον καφέ από το οξυγόνο και αποτελεί μάλιστα παγκόσμια ευρεσιτεχνία της Nespresso! Στα υπέρ σημειώστε επίσης πως οι νέες κάψουλες διατηρούνται σε σφραγισμένη συσκευασία, οπότε ο καφές δεν κινδυνεύει καθόλου από την υγρασία.

 

 

Οπότε, αν ανήκετε στην κατηγορία των coffee lovers που προτιμούν και έχουν επίσης πρόσβαση σε λύσεις κομποστοποίησης, η νέα χάρτινη κάψουλα θα γίνει σίγουρα αγαπημένη σας, αφού είναι πιστοποιημένη από τον διεθνή φορέα TÜV Austria τόσο για βιομηχανική όσο και οικιακή κομποστοποίηση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μπορεί άνετα να απορριφθεί στους καφέ κάδους

 

Οι νέες paper capsules είναι αρχικά διαθέσιμες σε όλες τις Nespresso Boutique ώστε οι λάτρεις του καφέ να μπορέσουν να απολαύσουν μια γευστική δοκιμή και να ανακαλύψουν την ποικιλία που τους ταιριάζει καλύτερα.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon