Νίκος Καρανίκας για την μομφή κατά Κασσελάκη: «Μπέρδεψαν την Αριστερά με τον Μακιαβελισμό»

Νίκος Καρανίκας για την μομφή κατά Κασσελάκη: «Μπέρδεψαν την Αριστερά με τον Μακιαβελισμό» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Ο Νίκος Καρανίκας καταγγέλλει με ανάρτησή του στο facebook, τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αποκαλύψεις για το πώς καθαιρέθηκε από πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας: «'Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα'  και έτσι απαξιώνεται η δημοκρατία».

Το στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει την «ηθική αποτίμηση» των τελευταίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας πως εκείνοι που μεθόδευσαν την πρόταση μομφής και το πώς «πέρασε» από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος «μπέρδεψαν την Αριστερά με τον Μακιαβελισμό και την δημοκρατία με την ηγεμονία». 

«Το παρελθόν επιτέθηκε στο μέλλον με όχημα το καταστατικό», αναφέρει ακόμα, ο Νίκος Καρανίκας, στέλεχος που μέχρι πρότινος ήταν πολύ κοντά στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Συνεχίζοντας την ανοιχτή επίθεση και τις κατηγορίες κατά όσων πρωτοστάτησαν στην πρόταση μομφής, είτε φανερά είτε κρυφά, δηλώνει πως « μας έδειξαν τους κυνόδοντες τους και την ικανότητα τους να συμμαχούν μεταξύ τους ενώ είναι παράταιροι και να σχεδιάζουν ιντριγκαδόρικα πραξικοπήματα όταν κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός κάδρου». 

Ο Νίκος Καρανίκας καταλήγει δηλώνοντας την υποστήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη: «Θα προχωρήσουμε δίχως αυτά τα αποτυχημένα αυτοαναφορικά στελέχη της αριστεράς του αγκυλωμένου παρελθόντος που προσβάλουν την Αριστερά και τον λαό». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα: 

Ηθικά κεντρικοεπιτροπικά.(σε 1’)
«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και έτσι απαξιώνεται η δημοκρατία, η πλειοψηφία των μελών. 
Χρειάζεται φυσικά και κάποια ιδεολογία ειδάλλως δεν μπορεί η ατομική φιλοδοξία να πετύχει την συνοχή για να κυριαρχηθεί ο συλλογικός βίος από μια Ελίτ, να καταπατηθεί η πλειοψηφία ενός κόμματος, να αγνοηθεί ο λαός, να χειραγωγήσεις τη κοινωνία. 
Όλα αυτά τα στελέχη που έπραξαν εναντίον της πλειοψηφίας του κόμματος είναι προφανές ότι μπέρδεψαν την Αριστερά με τον Μακιαβελισμό και την δημοκρατία με την ηγεμονία. 
Το παρελθόν επιτέθηκε στο μέλλον με όχημα το καταστατικό και τους συσχετισμούς δύναμης που είναι αποτέλεσμα του οπορτουνισμού των ανίερων συμμαχιών μιας λυκοφιλίας  φραξιών και ατομικών στρατηγικών. 
Εξάλλου αρκετά από αυτά τα στελέχη, δίχως το κόμμα που τους ταΐζει ψυχολογικά και οικονομικά δεν έχουν καμία υπόσταση, καμία κοινωνική αναφορά και ενδιαφέρον.     
Γι αυτό μας έδειξαν τους κυνόδοντες τους και την ικανότητα τους να συμμαχούν μεταξύ τους ενώ είναι παράταιροι και να σχεδιάζουν ιντριγκαδόρικα πραξικοπήματα όταν κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός κάδρου. 
Η καταισχύνη τους ταιριάζει. 
Ο λαός θα τους απαξιώσει όπως έκανε στις ευρωεκλογές με την επηρμένη παρέα των 11 της Ναρ που αντί να ζητήσουν συγνώμη και να επιστρέψουν τις έδρες κάνουν μεταξύ τους συνέδρια και συνδιασκέψεις. 
Εμείς ως σύγχρονη αριστερά με τον προοδευτικό κόσμο της ελληνικής κοινωνίας και τον Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis έχουμε μελλον γιατί στρεφόμαστε σ αυτό και θα προχωρήσουμε δίχως αυτά τα αποτυχημένα αυτοαναφορικά στελέχη της αριστεράς του αγκυλωμένου παρελθόντος που προσβάλουν την Αριστερά και τον λαό. 
#θεωρία_ιδεολογία_πολιτική

 


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολάκης για Κασσελάκη: «Έκανα λάθος μαζί του, κάνει μόνο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πολιτική / Πολάκης για αποπομπή Κασσελάκη: «Αποδέχθηκε ότι υπερψήφιση της μομφής σήμαινε έκπτωση από το αξίωμα του προέδρου»

«Η διαδικασία είχε λήξει με αποδοχή απ' όλες τις πλευρές, πυροδοτήθηκε από το άρθρο Κοντιάδη» είπε ο βουλευτής Χανίων για την άρση εμπιστοσύνης από το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM