Ρέθυμνο: Προτεραιότητα για την ΕΛΑΣ η εξιχνίαση της δολοφονικής επίθεσης του κτηνοτρόφου

Ρέθυμνο: Προτεραιότητα για την ΕΛ.ΑΣ. η εξιχνίαση της δολοφονικής επίθεσης του κτηνοτρόφου Facebook Twitter
Φωτ. από το ποιμνιοστάσιο του 69χρονου κτηνοτρόφου
0

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονικής επίθεσης του 69χρονου κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εξιχνίαση της υπόθεσης και ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τις Αρχές, καθώς τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν είναι πρωτοφανή για την Κρήτη. Υπενθυμίζεται πως ο 69χρονος πυροβολήθηκε στα χέρια και τα πόδια, ενώ του έκοψαν τη γλώσσα με  ψαλίδι προβάτων.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος έχει πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ, ωστόσο παραμένει νοσηλευόμενος. Οι Αρχές αναμένουν την κατάθεσή του προκειμένου να οδηγηθούν στα ίχνη όσων εμπλέκονται στη δολοφονική αυτή επίθεση, ωστόσο δεν είναι ακόμη σε θέση για αυτό, λόγω της τραχειοτομής.

Την ίδια ώρα έχουν «σαρώσει» σε μεγάλη ακτίνα κάμερες από διάφορα ποιμνιοστάσια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται ειδικής προανακριτικές πράξεις. Υπενθυμίζεται πως ο γιος του είχε δεχθεί επίθεση με καυστικό υγρό λίγο καιρό πριν. «Η έρευνα γίνεται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς για να μη χάσουμε κάποιο στοιχείο ή οδηγηθούμε σε λάθος κατεύθυνση» ανέφερε στο cretalive.gr αστυνομική πηγή.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου θέλουν να αποφύγουν να εγκλωβιστούν σε ένα σενάριο που μπορεί να μοιάζει ως προφανές και πάντα έχουν στο μυαλό τους ότι κάποιος μπορεί να εκμεταλλεύτηκε την συγκυρία και να έδρασε για κάποιο άλλο λόγο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης δεν ήθελε ή δεν είχε εντολή να σκοτώσει τον 69χρονο απλά ήθελε να τον τρομοκρατήσει ή να τον τιμωρήσει.

Με πληροφορίες από cretalive.gr

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ