Κυπέλλο Ελλάδας: Από την 4η φάση και μετά το σύστημα διεξαγωγής θα αλλάξει

Κυπέλλο Ελλάδας: Από την 4η φάση και μετά το σύστημα διεξαγωγής θα αλλάξει Facebook Twitter
1

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, όμως δεν βρέθηκε κοινά αποδεκτή λύση.

Τα προβλήματα που ανακύπτουν αφορούν τα χρήματα που ζητεί η Ένωση της Football League και το αίτημα της διοργανώτριας για άνοδο πέντε ομάδων στη μεγάλη κατηγορία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, που δύσκολα θα αποδεχθεί η Σούπερ Λίγκα. Ένα τρίτο θέμα αφορά στη γνωμοδότηση του νομικού εκπροσώπου της ΕΠΟ, Θεόδωρου Κουρίδη, που ζήτησε τη συγκατάθεση όλων των ομάδων των επαγγελματικών κατηγοριών για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και να επανέλθουν σε επαγγελματικές κατηγορίες ο Ηρακλής, η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου. Η πρόταση είναι δύσκολο να γίνει καθολικά αποδεκτή, αφού υπάρχουν ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Ε.Ε.Α., για διάφορες παραβάσει, όπως οι Εθνικός, Ιωνικός, Καρδίτσα και άλλες ΠΑΕ, που ενδεχομένως θα αντιδράσουν.

Η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, ήταν πάντως θετική, με τον πρώτο παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου να δηλώνει αισιόδοξος για την εξεύρεση λύσης, που θα επιτρέψει στα τρία ιστορικά σωματεία να αγωνιστούν στη Football League. Το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί σύντομα συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού και των ΕΠΟ, Super League, Football League.

Όσον αφορά στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, αποφασίστηκε ότι από την 4η φάση και μετά το σύστημα διεξαγωγής θα αλλάξει. Οι πρώτες τρεις φάσεις θα παραμείνουν ως είχαν, αλλά από εκεί και μετά, με την είσοδο των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, οι αγώνες θα είναι διπλοί.

Η διοργάνωση θα αρχίσει φέτος στις 11 Σεπτεμβρίου 2012, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου 2013 στο ΟΑΚΑ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια