Καναδάς: Γυναίκα κλέβει Πόρσε πατώντας τον ιδιοκτήτη της

Καναδάς: Γυναίκα κλέβει Πόρσε πατώντας τον ιδιοκτήτη της Facebook Twitter
0

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που μία γυναίκα κλέβει ένα αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε, πατώντας τον ιδιοκτήτη του. 

Στο βίντεο φαίνεται η λευκή Πόρσε και ένας άνδρας να στέκεται δίπλα στο όχημα. Είναι ο ιδιοκτήτης του, που μόλις έχει επιτρέψει σε μία γυναίκα, η οποία εμφανίστηκε ως υποψήφια αγοραστής, να καθίσει στη θέση του οδηγού. Καθώς αυτός περπατά γύρω από το όχημα, αυτό φαίνεται να ξεκινά και να αναπτύσσει ταχύτητα, καθώς τον ρίχνει κάτω και περνά από πάνω του.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Πιλ του Καναδά και το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, καθώς αναζητούσε πληροφορίες για τη γυναίκα. Τελικά, η γυναίκα συνελήφθη, ενώ ο ιδιοκτήτης του οχήματος, τραυματίστηκε σοβαρά, αν και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Με πληροφορίες από BBC

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM