Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: «Μου έριξε γροθιά, έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να αντιδράσω»

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: «Μου έριξε γροθιά, έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να αντιδράσω» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται σταδιακά στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα, όταν τρία κορίτσια επιτέθηκαν στην 14χρονη ενώ 20 άτομα παρακολουθούσαν τον άγριο ξυλοδαρμό της, χωρίς να επεμβαίνουν για να τη βοηθήσουν. Το βράδυ της Τρίτης, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR αποκάλυψε όσα υποστήριξε η 14χρονη στους αστυνομικούς μετά το συμβάν. 

«Περπατούσα με φίλους μου στη Γλυφάδα. Ήρθαν παιδιά και μου είπαν ότι με ψάχνουν δύο συμμαθήτριές μου. Πήγα να τις συναντήσω στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί είδα μαζεμένα 20 άτομα. Είδα τις δύο συμμαθήτριες μου, οι οποίες άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν. Τότε η μία, μου έριξε γροθιά, μάτωσε η μύτη μου, έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να αντιδράσω», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά η ανήλικη.

Την ίδια ώρα o δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας επίσης στο STAR, ανέφερε πως η κατάσταση της 14χρονης δεν είναι καλή και θα ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη. «Σίγουρα θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη. Μετείχαν παιδιά που δεν την ήξεραν.

»Στάλθηκε μήνυμα να πάνε από όλη την Αττική για να την χτυπήσουν. Το κορίτσι είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πολύ φοβισμένο, δε ξέρει πως θα αντιμετωπίσει το σχολείο, σε κατάσταση σοκ»», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλαιοχριστιανοί: Συλλήψεις τριών σεκιούριτι στο «Αλεξάνδρα» - Άφαντη η οικογένεια του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη

Ελλάδα / Παλαιοχριστιανοί: Συλλήψεις τριών σεκιούριτι στο «Αλεξάνδρα» - Άφαντη η οικογένεια του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη

Η Πρόνοια είχε πάρει το βρέφος από την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών - Η μητέρα αποφάσισε να γεννήσει εκεί που μένουν χωρίς ιατρική βοήθεια και παρουσίασε επιπλοκές
LIFO NEWSROOM