Desiterra 5* Resort & Spa: Φθινοπωρινές αποδράσεις σε έναν απόλυτο προορισμό χαλάρωσης στη Σαντορίνη

Desiterra 5* Resort & Spa: Φθινοπωρινές αποδράσεις σε έναν απόλυτο προορισμό χαλάρωσης στη Σαντορίνη

Το Desiterra είναι η «γη των επιθυμιών», καθώς το όνομά του προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων «desire» (επιθυμία) και «terra» (γη), και αποτελεί ένα κομψό και γαλήνιο καταφύγιο απόλαυση που θα λειτουργεί με full service έως και τις 30 Νοεμβρίου.

Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε έναν τόπο όπου ο χρόνος κυλά αργά και οι αισθήσεις σας ξυπνούν. Έναν τόπο όπου η πολυτέλεια συναντά την αυθεντικότητα, και η ηρεμία συνυπάρχει με την ενέργεια.

 

Φανταστείτε ένα resort «γη των επιθυμιών», εκεί όπου τα όνειρα μας μετουσιώνονται σε ξεχωριστές εμπειρίες εμποτισμένες από τη μυσταγωγική ενέργεια του φυσικού κάλλους της Σαντορίνης. Φανταστείτε μια ολιστική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει τη χαλάρωση, την ευεξία και τις high-end γαστρονομικές αναζητήσεις. Φανταστείτε προσωποποιημένες υπηρεσίες που εγγυώνται μια αξέχαστη ολιγοήμερη παύση μέσα στο φθινόπωρο ή ένα Σαββατοκύριακο αποφόρτισης και ανανέωσης.

 

Desiterra 5* Resort & Spa: Φθινοπωρινές αποδράσεις σε έναν απόλυτο προορισμό χαλάρωσης στη Σαντορίνη

 

Φανταστείτε τώρα το Desiterra 5* Resort & Spa, το luxury resort που αναδεικνύει δίχως να «κραυγάζει» την πεμπτουσία του good living.

 

Το Desiterra είναι η «γη των επιθυμιών», καθώς το όνομά του προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων «desire» (επιθυμία) και «terra» (γη), και αποτελεί ένα κομψό και γαλήνιο καταφύγιο απόλαυσης, ο απόλυτος προορισμός για τους ταξιδευτές του αυθεντικά και ανόθευτα ωραίου και για όσους επιθυμούν να κινητοποιήσουν όλες τους τις αισθήσεις μέσα από κάθε τους απόδραση. Μάλιστα, μπορούμε να τον ανακαλύψουμε σήμερα κιόλας καθώς θα λειτουργεί με full service έως και τις 30 Νοεμβρίου.

 

Οι 26 πολυτελείς βίλες συνδυάζουν την παραδοσιακή λιτή αισθητική των Κυκλάδων με new luxury πινελιές και προσφέρουν ασύγκριτη πανοραμική θέα στο Αιγαίο. Κάθε μία από τις πολυτελείς βίλες του Desiterra προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής, από όπου μπορείτε να θαυμάσετε το απέραντο Αιγαίο και να αφεθείτε στη μαγεία του ηλιοβασιλέματος. Είναι ιδανικές για μελλόνυμφα και νιόπαντρα ζευγάρια, οικογένειες αλλά και παρέες που σε κάθε τους επιλογή αναζητούν την ουσία των πραγμάτων και όχι την εκζήτηση. Οι καθαρές γραμμές και τα φυσικά υλικά δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας και αρμονίας.

 

Αφεθείτε στις έμπειρες χέρια των θεραπευτών μας και ανανεωθείτε σε ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις. Μια μέρα στο Desiterra 5* Resort & Spa ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό και συνεχίζεται με στιγμές χαλάρωσης στην ιδιωτική πισίνα ή στο πάντα γαλήνιο Eiffel Pool. Σε έναν τόπο βαθύτερης γνωριμίας με τον εαυτό μας η ευεξία βρίσκεται στο επίκεντρο. Μια επίσκεψη στο Oasis Spa είναι επιβεβλημένη. Ανάμεσα από μια πληθώρα ατομικών θεραπειών προσώπου και σώματος το καταρτισμένο προσωπικό θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε την πιο κατάλληλη. Διατηρούμε και απολαμβάνουμε το serenity vibe με στάσεις στο mega jacuzzi, το steam room, το γυμναστήριο, το Roman Bath καθώς και στην κεντρική θερμαινόμενη πισίνα.

 

Desiterra 5* Resort & Spa: Φθινοπωρινές αποδράσεις σε έναν απόλυτο προορισμό χαλάρωσης στη Σαντορίνη

 

Παράλληλα γνωρίζουμε βαθύτερα και τον ιδιαίτερης ομορφιάς τόπο μέσα από τις πρώτες ύλες και τις γεύσεις του. Στο Orano Restaurant, κάθε πιάτο είναι ένα έργο τέχνης. Οι σεφ μας χρησιμοποιούν τα πιο φρέσκα, τοπικά προϊόντα για να δημιουργήσουν γευστικές εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η γαστρονομική φιλοσοφία του Desiterra 5* Resort & Spa έρχεται στο επίκεντρο μέσα από τα ξεχωριστά πιάτα του Orano Restaurant. Άρρηκτα συνδεδεμένη με τα υλικά, τις συνταγές και τις αναμνήσεις της παραδοσιακής ελληνικής γαστρονομίας, η carta του high-end εστιατορίου επαναπροσδιορίζει το Greek Fine Dining μέσα από δημιουργικές εκτελέσεις που μας επανασυστήνουν γνωστές και αγαπημένες συνταγές.

 

Desiterra 5* Resort & Spa: Φθινοπωρινές αποδράσεις σε έναν απόλυτο προορισμό χαλάρωσης στη Σαντορίνη

 

Μιλώντας για τη θηραϊκή γη, κεντρική θέση στη γαστρονομική φιλοσοφία του Desiterra κατέχει ο αμπελώνας του νησιού. Συνδυάστε το γεύμα σας με ένα ποτήρι από τα εκλεκτά κρασιά της Σαντορίνης και αφεθείτε στη μαγεία της στιγμής. Επιπλέον, μέσα από συναρπαστικά wine tasting sessions μυούμαστε στα μυστικά της παραγωγής των κορυφαίων κρασιών της Σαντορίνης.

 

Το Desiterra είναι περισσότερο από ένας προορισμός. Είναι ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης, μια ευκαιρία να συνδεθείτε με τον εαυτό σας και τη φύση. Είναι ένας τόπος όπου μπορείτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ανακαλύψετε μια νέα αίσθηση ελευθερίας. Δημιουργεί και προσφέρει «στιγμές». Μια «γη που γεννά την επιθυμία» και την τρέφει μέσα από την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, την απλότητα και την αυθεντικά εκλεπτυσμένη αισθητική. Είναι ο προορισμός που θα σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές για να γεμίσετε τις μέρες σας με εμπειρίες που θα θυμάστε για πάντα.

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon