Τζον Άμος: Πέθανε ο ηθοποιός από το «Good Times»

Τζον Άμος: Πέθανε ο ηθοποιός από το «Good Times» Facebook Twitter
Φωτογραφία: TMDB
0

Ο Τζον Άμος πέθανε σε ηλικία 84 ετών τον Αύγουστο, κάτι που ανακοίνωσε ο γιος του τώρα, με ανακοίνωση, περίπου ενάμιση μήνα αργότερα.

Γνωστός κυρίως για τους ρόλους του στις σειρές «Roots», «Good Times», ο Τζον Άμος έφυγε από τη ζωή την 21η Αυγούστου «από φυσικά αίτια» όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία.

Στην ανακοίνωσή του, ο γιος του υποψήφιου για Emmy ηθοποιού, έγραψε: «Με βαθιά θλίψη μοιράζομαι μαζί σας ότι ο πατέρας μου πέθανε. Ήταν ένας άνθρωπος με την πιο ευγενική και χρυσή καρδιά… και αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο. Πολλοί θαυμαστές τον θεωρούν τον τηλεοπτικό τους πατέρα του. Έζησε μια καλή ζωή. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει μέσα από τα εξαιρετικά έργα του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρση Σωτηροπούλου στη LiFO: «Παραμένω ψύχραιμη»

Βιβλίο / «Παραμένω ψύχραιμη»: Η Έρση Σωτηροπούλου σχολιάζει στη LiFO τα προγνωστικά για το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα τιμηθεί με Νόμπελ Λογοτεχνίας, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που τη θέλουν να «παίζει» ψηλά στη λίστα με τους πιθανούς νικητές του φετινού βραβείου;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Brokeback Mountain στο Θέατρο Κνωσός

Πολιτισμός / «Brokeback Mountain»: Πρώτες εικόνες από τη θεατρική διασκευή που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος

Τους ρόλους των δύο καουμπόηδων που ερμήνευσαν αξέχαστα στην οθόνη ο Χιθ Λέτζερ και ο Τζέικ Τζίλενχαλ, αναλαμβάνουν να υποδυθούν οι ανερχόμενοι Μιχαήλ Ταμπακάκης και Δημήτρης Καπουράνης.
LIFO NEWSROOM
We Will Always Have London: Η νέα καμπάνια του οίκου Gucci πρωταγωνιστεί η Debbie Harry

Μόδα & Στυλ / Η Nan Goldin φωτογραφίζει την Debbie Harry για τη νέα καμπάνια του οίκου Gucci

Η Debbie Harry και η Kelsey Lu, φωτογραφημένες από την οραματίστρια Nan Goldin, είναι οι πρωταγωνίστριες μιας ιστορίας ανθρώπων, τόπων και στιγμών: μια ωδή στη διαχρονική γοητεία του Λονδίνου και τη βαθιά σύνδεση του Οίκου με την πόλη.
THE LIFO TEAM