ΣΥΡΙΖΑ: Μετάθεση συνεδρίου για τις 8 – 10 Νοεμβρίου εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία

ΣΥΡΙΖΑ: Μετάθεση συνεδρίου για τις 8 – 10 Νοεμβρίου εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 8-10 Νοεμβρίου (αντί για 1-3 Νοεμβρίου) αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία να εισηγηθεί προς την Κεντρική Επιτροπή, για λόγους που σχετίζονται με οργανωτικό ζήτημα.

Σημειώνεται ότι δεν αλλάζει η ημερομηνία εκλογής προέδρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με κομματικές πηγές νωρίτερα το πρωί υπήρξε ενημέρωση των μελών της ΠΓ και απόφαση της, πριν την συνεδρίαση της ΚΕ, για θέμα οργανωτικό που αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου.

Συγκεκριμένα, η εισήγηση προς το όργανο (ΚΕ) είναι να παραμείνουν ως έχουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11) και να μετακινηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου στις 8-10/11. Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών θα είναι σε αυτό το πλαίσιο 25/10 (σ.σ. αντί για 11 Οκτωβρίου) και η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 2-3/11.

Η Κεντρική Επιτροπή συνεδριάζει στις 12:00.

 
 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM