Kακοκαιρία Κασσάνδρα: Φύλακας επιχείρησης ο αγνοούμενος στο Αγρίνιο

κακοκαιρία Κασσάνδρα: Φύλακας επιχείρησης ο αγνοούμενος στο Αγρίνιο Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Αγωνία στο Αγρίνιο για τον αγνοούμενο, ο οποίος πρασύρθηκε με το όχημα του από χείμμαρο λόγω της κακοκαιρίας Κασσάνδρα που πλήττει την Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, o 52χρονος είναι φύλακας επιχείρησης ασφαλτομίγματος στη Λεπενού Αγρινίου.  Για τον εντοπισμό στήθηκε από νωρίς μεγάλη επιχείρηση. 

Το νερό από την έντονη βροχόπτωση παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. 'Ενα μηχάνημα της επιχείρησης αναποδογύρισε, όπως βλέπετε στις εικόνες του sindisi.gr, ενώ φέρεται να έχει παρασυρθεί από χείμαρρο και το αυτοκίνητο του φύλακα.

κακοκαιρία Κασσάνδρα: Φύλακας επιχείρησης ο αγνοούμενος στο Αγρίνιο Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi

Οι δυνάμεις των σωστικών συνεργείων (Πυροσβεστική Υπηρεσίας Αγρινίου, κλιμάκιο της ΕΜΟΔΕ και της 6ης ΕΜΑΚ) συνεχώς ενισχύονται ενώ έχουν «επιστρατευθεί» και drones.

κακοκαιρία Κασσάνδρα: Φύλακας επιχείρησης ο αγνοούμενος στο Αγρίνιο Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγνοούμενος είναι ο φύλακας του εργοστασίου πίσσας στη Λεπενού  όπου το καλοκαίρι είχε βρει το θάνατο 52χρονος εργαζόμενος μετά από έκρηξη σε μηχάνημα.

Νέα προειδοποίηση της ΕΜΥ

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία «Κασσάνδρα», βάσει των τελευταίων προγνωστικών στοιχείων.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο, η επιδείνωση του καιρού θα συνοδεύεται σήμερα Σάββατο (05-10-24) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας και έως τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα στη δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  • Μέχρι το απόγευμα κατά τόπους στη δυτική Στερεά Ελλάδα (ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία), τη δυτική Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά τμήματα) και πιθανώς στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.
  • Μέχρι το απόγευμα, στα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και την ανατολική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ στη Θράκη.
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM