Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας στην Κυψέλη

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας στην Κυψέλη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη.

Λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ, σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Σταθμός της Τροχαίας πήγαινε να επιληφθεί σε περιστατικό, ωστόσο στη διαδρομή, είδαν έναν άνδρα αιμόφυρτο. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ο τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ο θανών είναι υπήκοος Αλβανίας και γεννηθείς το 1996. Έγιναν αναζητήσεις από αστυνομικούς για τους δράστες, ωστόσο περίπου μια ώρα μετά το περιστατικό πήγαν δυο αδέλφια από μόνα τους στο Α.Τ. Κυψέλης και είπαν ότι αυτοί το έκαναν.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

Είναι δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ο ένας γεννημένος το 2007 ομολόγησε ότι αυτός το έκανε και ο αδελφός του γεννημένος το 2005 είπε ότι ήταν συνεργός. 

Τα αδέλφια φέρονται να υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν κατάλαβα τι συνέβη, τον είδα εκεί πέρα και έρχονταν προς τα εδώ, δεν είχε καταλάβει μάλλον και ο ίδιος τι έχει πάθει και έπεσε κάτω. Μαζεύτηκε κόσμος γιατί είχε γίνει πριν ένα τροχαίο εδώ πάνω».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «ερχόντουσαν από τον πεζόδρομο, ήρθε εδώ πέρα, έπεσε κάτω και έτρεχαν αίματα. Ήρθε ο κόσμος, έφεραν κάτι πετσέτες από ένα μαγαζί, τις έριξαν απάνω του…» είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδίτσα: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από τον Daniel σε δύο νηπιαγωγεία του Παλαμά

Ελλάδα / Καρδίτσα: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από τον Daniel σε δύο νηπιαγωγεία του Παλαμά

Τα σχολεία που αποκαταστάθηκαν είναι το 1ο και το 3ο Νηπιαγωγείο Παλαμά Καρδίτσας, τα οποία επισκευάστηκαν πλήρως με χρηματοδότηση της Ένωσης και παραδόθηκαν δύο μήνες νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψει
LIFO NEWSROOM