Η Τέιλορ Σουίφτ και η Ντόλι Πάρτον κάνουν δωρεά $5 εκατ. η κάθε μία στους πληγέντες των τυφώνων Χέλεν και Μίλτον

Η Τέιλορ Σουίφτ και η Ντόλι Πάρτον κάνουν δωρεά $5 εκατ. η κάθε μία στους πληγέντες των τυφώνων Χέλεν και Μίλτον Facebook Twitter
Τέιλορ Σουίφτ/ Ντόλι Πάρτον Φωτ.: EPA
0

Η Τέιλορ Σουίφτ προχώρησε σε νέα δωρεά, αυτή τη φορά στηρίζοντας τους πληγέντες των τυφώνων Χέλεν και Μίλτον, όπως έπραξε και η Ντόλι Πάρτον.

Με αφορμή τους σαρωτικούς τυφώνες που έπληξαν δεκάδες περιοχές στις ΗΠΑ, αφήνοντας πίσω πλήθος καταστροφών, η Τέιλορ Σουίφτ και η Ντόλι Πάρτον έκαναν δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίν δολαρίων η κάθε μία. Η σημαντική δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ έγινε στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Feeding America. Σκοπός της δημοφιλούς τραγουδίστριας, είναι να βοηθήσει στις προσπάθειες ανάκαμψης των πόλεων.

Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της Feeding America, Κλερ Μπάμπινο-Φόντενοτ η δωρεά των 5 εκατομμυρίων δολαρίων θα βοηθήσει στη διανομή βασικών τροφίμων και νερού. «Μαζί, μπορούμε να έχουμε αντίκτυπο στην υποστήριξη των οικογενειών, καθώς προσπαθούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν» δήλωσε η Μπάμπινο-Φόντενοτ.

«Ευχαριστούμε, Τέιλορ, που στάθηκες μαζί μας στο κίνημα για τον τερματισμό της πείνας και για τη βοήθεια στις κοινότητες που έχουν ανάγκη», συμπλήρωσε.
Υπενθυμίζεται πως ο τυφώνας Χέλεν αποδεκάτισε τμήματα της Βόρειας Καρολίνας, της Τζόρτζια και του Ανατολικού Τενεσί, ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Φλόριντα σφυροκοπάται από τον τυφώνα Μίλτον.

Δωρεά $5 εκατ. και από την Ντόλι Πάρτον

Εκτός από την Τέιλορ Σουίφτ, η Ντόλι Πάρτον προχώρησε επίσης σε δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων σε συνεργασία με τη Walmart για τον ίδιο σκοπό, ενώ και το Ίδρυμα Metallica πρόσφερε 100.000 δολάρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πλοίο βυθίστηκε γιατί καπετάνιος ήταν γυναίκα»: Κατακραυγή για σεξιστικά σχόλια στη Νέα Ζηλανδία

Διεθνή / «Το πλοίο βυθίστηκε γιατί καπετάνιος ήταν γυναίκα»: Κατακραυγή για σεξιστικά σχόλια στη Νέα Ζηλανδία

Οι «ναύαρχοι της πολυθρόνας» να σταματήσουν να μιλούν για το ναυάγιο του Manawanui, ζήτησε η υπουργός Άμυνας - Επιθέσεις κατά ενστόλων γυναικών μετά το ναυάγιο
LIFO NEWSROOM
Πολιτικό beef για την «Emily in Paris»: «Χαλάρωσε», λέει ο δήμαρχος Ρώμης στον Μακρόν

Διεθνή / Πολιτικό beef για την «Emily in Paris»: «Χαλάρωσε», λέει ο δήμαρχος Ρώμης στον Μακρόν

«Δεν μπορείς να ελέγξεις την καρδιά: ας την αφήσουμε να επιλέξει», γράφει ο δήμαρχος Ρώμης στον Γάλλο πρόεδρο που είπε νωρίτερα πως δεν έχει νόημα η Έμιλι να μην βρίσκεται στο Παρίσι
LIFO NEWSROOM