Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαι σίγουρη για τις απόψεις μου και νιώθω καλά με αυτές»

Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαι σίγουρη για τις απόψεις μου και νιώθω καλά με αυτές» Facebook Twitter
Φωτ. Νατάσσα Μποφίλιου / EUROKINISSI
0

Για  το ζήτημα με τα σχόλια που δέχτηκε λόγω του ντυσίματός της σε πρόσφατη συναυλία της, μίλησε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξής της, η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε τόσο στην πρόσφατη έντονη κριτική που δέχτηκε, λόγω των στιλιστικών της επιλογών κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της, όσο και στο κατά πόσο κοιμάται κοιμάται «ήσυχη» τα βράδια και αν τα έχει καλά με τον εαυτό της. «Νιώθω περήφανη και ευτυχισμένη», απαντά μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια.

«Δεν βιώνω την επίθεση προσωπικά. Ξέρω πως πίσω από το πρόσωπο είναι η επίθεση στην άποψη. Επειδή είμαι σίγουρη για τις απόψεις μου και νιώθω καλά με αυτές και όταν τις υπερασπίζομαι και όταν τις φέρω, ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνης, οπότε δεν το βιώνω προσωπικά», ανέφερε αρχικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Είναι μία αντίληψη ότι θέλουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους όπως εμάς μας κάνουν. Αυτό είναι κάτι που έχουμε αγωνιστεί πολύ για να το βγάλουμε από πάνω μας, να ξεπεράσουμε παλιές και μπανάλ σκέψεις. Φύγαμε από την αντιφασιστική συναυλία και μείναμε στο πόσο κόστισε το φόρεμά μου, που ήταν και ψευδές το ποσό. Δεν απαντάω γενικά, το έκανα τώρα με χιούμορ γιατί μόνο με χιούμορ μπορώ να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να απαντάω. Δεν είναι κακό να απαντάς. Δεν υπάρχουν πρέπει», συμπληρώνει.

«Σημασία έχει πως κοιμάσαι το βράδυ, πως νιώθεις για τον εαυτό σου εσύ και οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει γύρω σου. Τα βράδια κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία, νιώθω περήφανη και ευτυχισμένη που έχω φτιάξει μία ζωή που με εμπεριέχει ακέραιη και σε μία ολότητα. Προσέχω τη διατύπωση όσων λέω, ότι αυτό που έχει πει ακούγεται όπως θέλω να ακουστεί», καταλήγει.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM
Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για μία αμήχανη συνέντευξη του 2012

It's Viral / Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για μία αμήχανη συνέντευξη του 2012

Η δημοσιογράφος δήλωσε σοκαρισμένη από την κίνηση, σημειώνοντας ότι έλαβε «ένα μεγάλο email που εξηγούσε τι περνούσε η Χάθαγουεϊ εκείνη την περίοδο και ζητούσε συγγνώμη για τη δύσκολη συνέντευξη»
THE LIFO TEAM