Aν υπάρχει μια σειρά από γεύσεις που δύσκολα θα βαρεθείς σε αυτήν τη ζωή, τα μπέργκερ σίγουρα βρίσκονται στo top3, ειδικά όταν μιλάμε για Not Ordinary Burgers σαν αυτά που μας σύστησε την περασμένη άνοιξη το NOB. Στην πολυσύχναστη γειτονιά του Παγκρατίου ο σεφ Βαγγέλης Λεούσης δημιούργησε ένα place to be που όχι άδικα έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό. Εδώ όλα είναι χειροποίητα, προσεγμένα, ποιοτικά και εξαιρετικά νόστιμα, σε ένα μενού που περιλαμβάνει επιλεγμένες συνταγές. 

 

Πέντε μπέργκερ και δύο σαλάτες είναι αρκετά για να σε κάνουν να δεις την υπόθεση «street food» με άλλο μάτι και να γίνεις fan του «not ordinary». Γευστικά αυτό μεταφράζεται σε ένα Brisket Burger σιγομαγειρεμένο με σιρόπι σόγιας, τυρί fontina, ραγού κρεμμυδιού, πίκλα αγγουριού και πικάντικη μαγιονέζα, σε ένα Chicken Buttermilk Burger με κρέμα αβοκάντο, iceberg, πίκλα αγγουριού και μπάρμπεκιου με πιπεριά Φλωρίνης αλλά και στη vegetarian εκδοχή με κρέμα αβοκάντο, ραγού κρεμμυδιού, μανιτάρια σοτέ, κολοκύθι τηγανητό, iceberg και μαρμελάδα τσίλι.

 

NOB burgers
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Ο νέος κατάλογος του NOB περιλαμβάνει και δύο λαχταριστά smash: το Double Cheeseburger με διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι και το εξαιρετικό Double Wagyu Beef Burger με διπλό wagyu μπιφτέκι, παλαιωμένο τσένταρ, πίκλα αγγουριού και μαγιονέζα τρούφας. Μια πρόταση που συνδυάζει τη φιλοσοφία του street food με την απαίτηση για premium γεύσεις. Για να συνοδεύσεις το burger σου το NOB έχει να σου προτείνει τις χειροποίητες πατάτες-βραχάκια με διαφορετικά toppings, από μπέικον μέχρι μπεσαμέλ, που ταιριάζουν τέλεια με κάθε επιλογή.

 

Ουσιαστικό και σταθερά ποιοτικό, το μενού του NOB είναι η νέα άποψη γεύσης που κερδίζει τη street πλευρά μας.

 

Ερατοσθένους 3, Παγκράτι, 210 7526173

Instagram: nob.burger

TikTok: nob.burger

Οδηγός Γεύσης