Το «Winter» της Alexandra Sieti είναι το feelgood ελληνικό single του φετινού χειμώνα

Το «Winter» της Alexandra Sieti είναι το feelgood ελληνικό single του φετινού χειμώνα Facebook Twitter
0

Η ζεστή, ιδιαίτερη φωνή της Alexandra Sieti είναι το πρώτο πράγμα που θα σε κάνει να δυναμώσεις τον ήχο, αν την ακούσεις τυχαία στο ραδιόφωνο. 

Το πρώτο της αγγλόφωνο τραγούδι, «She is a lover» που κυκλοφόρησε τον Μάιο, έκανε αμέσως αίσθηση σαν ένα φρέσκο, catchy άκουσμα που ζωντανεύει την εγχώρια μουσική παραγωγή. 

Η ίδια σπούδασε μουσική στη Θεσσαλονίκη αντλώντας επιρροές από τις ντίβες της jazz, της soul αλλά και της ροκ, τόσο της παλιότερης γενιάς όσο και σύγχρονες -Billie Holiday, Amy Winehouse, Janis Joplin και Joss Stone μεταξύ άλλων. 

Οι τζαζ καταβολές της έδωσαν βάθος και δυναμισμό στην ερμηνεία της, αλλά η ίδια έχει βρει ένα εντελώς δικό της στιλ και τώρα βουτά σε πιο ποπ νερά με το ολοκαίνουριο κομμάτι της «Winter» που μόλις κυκλοφόρησε. 

Μελωδικό, feelgood και εκφραστικό, το «Winter» έκανε ήδη την πρεμιέρα του στον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96,6, ισχυροποιώντας την παρουσία της Alexandra Sieti στις νέες ελληνικές φωνές. 

Τη μουσική και τους στίχους του «Winter» υπογράφει ξανά ο χαρισματικός Γιάννης Ράλλης, που συνεργάστηκε με την Alexandra και στο «She’s A Lover», ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο επίσης νέος και δημιουργικός μουσικός Ermis (Γεραγίδης).

Στο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε η Ληλένα Μαρίνου, ένα ευρηματικό μονοπλάνο «ακολουθεί» την Alexandra Sieti καθώς περνά μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου που συμβολίζουν και τις διαφορετικές συναισθηματικές εποχές μιας σχέσης που ανθίζει και μαραίνεται. 

Έχοντας συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο σημαντικούς τζαζ μουσικούς της Ελλάδας και έχοντας τραγουδήσει με τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Φοίβο Δεληβοριά, η Alexandra Sieti ετοιμάζει το πρώτο της live στον Σταυρό του Νότου όπου θα παρουσιάσει την καινούρια δουλειά της, σε ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Κλείσε εισιτήριο να την απολαύσεις εδώ.

Το νέο single της Alexandra Sieti με τίτλο «WINTER» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

15 days to go #monomaiden maniacs

Μουσική / #monomaiden: Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο live των Iron Maiden έχει ξεκινήσει

Το Σάββατο 16 Ιουλίου, θα βρισκόμαστε όλοι στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ζήσουμε ακόμα μία θρυλική εμφάνιση των Iron Maiden επί σκηνής, που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων μας για πάντα.
THE LIFO TEAM
Άγγελος Τσίγας

Μουσική / Άγγελος Τσίγας: «Ανυπομονώ να μοιραστώ τη μουσική μου με τον κόσμο»

Ο 19χρονος ερμηνευτής του «Δε Χωρίζουμε» μιλά για όλα - από τη συνεργασία με την Panik Records και τη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, μέχρι την πηγή έμπνευσής του και τα σχέδια για το μέλλον.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Το Athens Music Week επιστρέφει για να μας καλωσορίσει στη νέα εποχή της μουσικής

Μουσική / Το Athens Music Week επιστρέφει για να μας καλωσορίσει στη νέα εποχή της μουσικής

Το Athens Music Week επιστρέφει πιο ζωντανό από ποτέ, 22-24 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και παρουσιάζει, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, 25 συνολικά πάνελ συζητήσεων, παρουσιάσεις και ομιλίες, 10 up-to-date workshops, 23 showcase συναυλίες, dj sets, networking events, speed meetings και άλλα open-air happenings.
THE LIFO TEAM
Τα τραγούδια που Ερωτεύεσαι: Μια βραδιά με Ρετρό διάθεση & με τραγούδια ερωτικά που νίκησαν το χρόνο

Μουσική / Τα τραγούδια που Ερωτεύεσαι: Μια βραδιά με Ρετρό διάθεση & με τραγούδια ερωτικά που νίκησαν το χρόνο

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός οι λυρικοί καλλιτέχνες, Κάτια Πάσχου, Σταμάτης Μπερής και Αντώνης Κορωναίος ερμηνεύουν με τη δική τους υπογραφή αγαπημένες μελωδίες
THE LIFO TEAM
Η Μουσική ως Γέφυρα Μνήμης: Πολιτισμικοί διάλογοι με αφορμή τη Μικρασιατική καταστροφή

Μουσική / Η Μουσική ως Γέφυρα Μνήμης: Πολιτισμικοί διάλογοι με αφορμή τη Μικρασιατική καταστροφή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή εξετάζεται η σχέση εκτοπισμού, μουσικής δημιουργίας και αστικού τοπίου στον Πειραιά των αρχών του 20ου αιώνα και του σήμερα.
THE LIFO TEAM