Χουάνγκ: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βιντεοσκοπούσε συντρόφους του χωρίς συναίνεση

Χουάνγκ: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε συντρόφους του χωρίς συναίνεση Facebook Twitter
Χουάνγκ/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ο Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής, Χουάνγκ Ουί-τζο, απολογήθηκε δημόσια επειδή βιντεοσκοπούσε παράνομα τις σεξουαλικές του επαφές με τις συντρόφους του χωρίς συναίνεση. 

Σύμφωνα με τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, ο 31χρονος επιθετικός που αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό το 2023  κατέγραψε παράνομα τις συναντήσεις του με δύο γυναίκες, σε τέσσερις περιπτώσεις, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2022.

Κατά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο της Σεούλ την Τετάρτη, ο Χουάνγκ εξέφρασε την «βαθιά του λύπη»  για την απογοήτευση που προκάλεσε. Σημειώνεται ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ, που πρόσφατα μεταγράφηκε στην τουρκική ομάδα Αλάνιασπορ, εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση καθώς τα βίντεο αποκαλύφθηκαν μέσω της κουνιάδας του.

Η κουνιάδα του Χουάνγκ δημοσιοποίησε τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούνιο, σε μια προσπάθεια να τον εκβιάσει. Μετά από μήνυση του ποδοσφαιριστή, εκείνη καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση τον Σεπτέμβριο για εκβιασμό. Παρόλα αυτά, οι κατηγορίες εναντίον του Χουάνγκ προχώρησαν, καθώς οι εισαγγελείς επιβεβαίωσαν ότι τα βίντεο γυρίστηκαν παράνομα.

Οι εισαγγελείς αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για τις γυναίκες που εμφανίζονται στα βίντεο, προκειμένου να αποφευχθεί επιπλέον ζημία. Οι εισαγγελείς ζητούν την επιβολή ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών, ενώ ο 31χρονος Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Σεούλ την Τετάρτη (16/10), εκφράζοντας τη βαθιά του λύπη για την απογοήτευση που προκάλεσε.

Στο δικαστήριο, ο Χουάνγκ δήλωσε ότι δεσμεύεται να μην επαναλάβει παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον και ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα, καθώς και από όσους τον έχουν υποστηρίξει.

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM