Νέα Κίος: Οδηγός που έτρεχε με 170 χλμ σκότωσε 37χρονη μητέρα

Νέα Κίος: Οδηγός σκότωσε 37χρονη μητέρα με 170 χλμ- Αντιδράσεις από κατοίκους Facebook Twitter
Τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Κίο/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην παραλιακή οδό Νέας Κίου-Ναυπλίου, μία 39χρονη οδηγός ενός από τα εμπλεκόμενα οχήματα έχασε τη ζωή της, προκαλώντας θλίψη και οργή στην τοπική κοινωνία. Ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Δύο ακόμα άτομα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Άργους. Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν τρία οχήματα συγκρούστηκαν, με ένα να κατευθύνεται προς τη Νέα Κίο και τα δύο προς το Ναύπλιο. Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο φέρεται να οδηγούσε με 170 χλμ, καθώς σε αυτή την ταχύτητα κόλλησε το κοντέρ. Σημειώνεται, ότι κάμερες τον κατέγραψαν να τρέχει πολύ γρήγορα και σε άλλο σημείο πριν τη σύγκρουση. 

Η είδηση του θανάτου της 39χρονης έχει κινητοποιήσει δεκάδες πολίτες, οι οποίοι ζητούν δικαίωση και τιμωρία του δράστη. 

Νέα Κίος: Οδηγός σκότωσε 37χρονη μητέρα με 170 χλμ- Αντιδράσεις από κατοίκους Facebook Twitter

Οι κάτοικοι της Νέας Κίου εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλειά τους και ζητούν από τις αρχές να προχωρήσουν σε ενέργειες για την πρόληψη παρόμοιων τραγωδιών στο μέλλον.

Νέα Κίος: Οδηγός σκότωσε 37χρονη μητέρα με 170 χλμ- Αντιδράσεις από κατοίκους Facebook Twitter

Αυτόπτης μάρτυρας που υπήρξε θύμα του οδηγού στο ίδιο τροχαίο επισήμανε στο Mega πως «η ατιμωρησία πρέπει να σταματήσει εδώ. Είμαι τυχερός στην ατυχία μου. Το θυμάμαι όλο το σκηνικό. Καθώς πηγαίναμε προς Ναύπλιο, με 50-60 χιλιόμετρα, ξαφνικά έρχεται το γκρι αυτοκίνητο με 160-170 χιλιόμετρα με το πίσω αριστερά μέρος του αυτοκινήτου χτύπησε πρώτα τη Νάντια, μετά εμένα και μετά χτύπησε στην κολώνα». 
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Κρήτη - Σε ποιες περιοχές είναι επικίνδυνες οι συνθήκες για φωτιά

Ελλάδα / Καιρός: Ισχυροί άνεμοι με ριπές μέχρι 90 χλμ την Πέμπτη - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Κρήτη

Ποιες περιοχές είναι σε «κίτρινο» συναγερμό - Η παρατεταμένη ανομβρία, οι ελάχιστες για την εποχή βροχοπτώσεις και οι θυελλώδεις άνεμοι δημιουργούν εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες για πυρκαγιές
LIFO NEWSROOM