Ιερέας «λέει» τα χαρτιά σε πιστούς μέσα στην εκκλησία

Ιερέας «λέει» τα χαρτιά σε πιστούς μέσα στην εκκλησία Facebook Twitter
0

Περίπου 25 ευρώ χρεώνει ένας ιερέας για 10 λεπτά χαρτομαντείας σε πιστούς, που καταφεύγουν σε εκείνον για να τους λύσει τα προβλήματα.

Βίντεο που παρουσίασε το Mega, δείχνει τον ιερέα επί τω έργω, να «διαβάζει» τα χαρτιά σε μία γυναίκα, η οποία τον κατέγραφε με το κινητό της, κρυφά. Όλα γίνονται εντός της εκκλησίας στην Αθήνα, στην οποία τελεί λειτουργίες, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ.

Κυρίως γυναίκες, που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, καταφεύγουν στον συγκεκριμένο ιερέα, για να τις βοηθήσει, αφού ισχυρίζεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι γνωρίζει, μεταξύ άλλων να προβλέπει το μέλλον, να λύνει μάγια, να κάνει εξορκισμούς αλλά και να «διαβάζει» ρούχα.

«Εγώ δεν ασχολούμαι με χαρτιά, με αριθμούς ασχολούμαι» ακούγεται να λέει στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα. «Θα σας πω τι να κάνετε και πληρώνετε» συνέχισε σε άλλο σημείο, απευθυνόμενος στον πελάτη του.

Ο ιερέας δίνει ραντεβού στην εκκλησία και συγκεκριμένα σε δωμάτιο με ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, τζάκι και κουζίνα, που βρίσκεται εντός του ναού.
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Κρήτη - Σε ποιες περιοχές είναι επικίνδυνες οι συνθήκες για φωτιά

Ελλάδα / Καιρός: Ισχυροί άνεμοι με ριπές μέχρι 90 χλμ την Πέμπτη - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Κρήτη

Ποιες περιοχές είναι σε «κίτρινο» συναγερμό - Η παρατεταμένη ανομβρία, οι ελάχιστες για την εποχή βροχοπτώσεις και οι θυελλώδεις άνεμοι δημιουργούν εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες για πυρκαγιές
LIFO NEWSROOM