ΓΙΑΧΙΑ ΣΙΝΟΥΑΡ

Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: «Είχε πάρα πολλά χρυσαφικά και πάντα χρήματα κάτω από το στρώμα»

Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: «Είχε πάρα πολλά χρυσαφικά και πάντα χρήματα κάτω από το στρώμα» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, προκειμένου να εντοπιστεί ποιος ή ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Μέχρι τώρα στο κάδρο της αστυνομίας ήταν άτομα από το κοντινό περιβάλλον της ηλικιωμένης, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, το κίνητρο για τη δολοφονία φαίνεται πως ήταν τα χρήματα. Οι αστυνομικοί με ειδικό εξοπλισμό συνέλεξαν στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας, ενώ έψαξαν και ένα χωράφι με ελιές που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της, για τυχόν ίχνη που άφησε πίσω του ο δράστης.

Την ίδια ώρα φίλη της 84χρονης, επιβεβαιώνει πως έκρυβε χρήματα στο σπίτι της, κάτι που όπως σημειώνει γνώριζαν αρκετά άτομα. «Είχε πάρα πολλά χρυσαφικά και είχε και πάντα χρήματα κάτω από το στρώμα, μας έλεγε, για ώρα ανάγκης. Δεν είχε 100, 200 και 500 ευρώ που έχουμε λίγο πολύ όλοι μας. Είχε πολύ περισσότερα αλλά τα είχε κάτω από το στρώμα. Το έλεγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως συγγενείς της 84χρονης είχαν δηλώσει πως είχε κλαπεί το διαμαντένιο δαχτυλίδι της και πως έκρυβε χρήματα στο σπίτι της, τα οποία ωστόσο δεν βρέθηκαν από την αστυνομία.  «Δεν γνωρίζω αν βρέθηκαν ή δεν βρέθηκαν, ξέρω ότι είχε πολλά χρυσαφικά και πάντα είχε χρήματα κάτω από το στρώμα. Ήταν τόσο αξιαγάπητη γυναίκα. Να καταλάβετε ερχόταν και μας κέρναγε στο χωριό που δεν έχει κανείς μας τέτοια ανάγκη», συμπλήρωσε η φίλη της ηλικιωμένης.

«Έλεγα «τον λογαριασμό» ας πούμε και μας απαντούσαν «τα έχει πληρώσει η κυρία». Τέτοιος άνθρωπος ήταν. Ανοιχτός», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΓΙΑΧΙΑ ΣΙΝΟΥΑΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιδηροδρομικός εφιάλτης: Ατυχήματα, φωτιές και παρ' ολίγον συγκρούσεις μέσα σε έναν μήνα

Ελλάδα / Οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι σε αφύλακτη διάβαση: Έξι σοβαρά ατυχήματα σε έναν μήνα

Από την παρ'ολίγον μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών μέχρι την εισβολή συρμού στο Μετρό - Τα γεγονότα καταδεικνύουν την άμεση ανάγκη για επαναξιολόγηση των διαδικασιών ασφάλειας και εκπαίδευσης του προσωπικού
LIFO NEWSROOM
Ιράν - 1998: Όταν η Βάσω Παπανδρέου έσπασε τον ενδυματολογικό κώδικα της θεοκρατίας

Ελλάδα / Ιράν - 1998: Όταν η Βάσω Παπανδρέου έσπασε τον ενδυματολογικό κώδικα της ισλαμικής δημοκρατίας

Η Βάσω Παπανδρέου έχει μείνει στην ιστορία των γυναικών του Ιράν ως η πρώτη επίσημη επισκέπτης που «παραβίασε» το αυστηρό πρωτόκολλο του θεοκρατικού καθεστώτος
LIFO NEWSROOM
Συρμός προαστιακού στο Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ελλάδα / Συρμός προαστιακού μπήκε στη γραμμή του Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης αποκάλυψε το αλαλούμ που λίγο έλειψε να προκαλέσει νέο σιδηροδρομικό ατύχημα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
LIFO NEWSROOM
Κακοκαιρία Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός για την πλημμύρα, αθώος για ανθρωποκτονία

Ελλάδα / Κακοκαιρία Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός για την πλημμύρα, αθώος για ανθρωποκτονία

Ένοχοι κρίθηκαν επίσης για την πλημμύρα στον Ιανό ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος και οι δύο προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων σε Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας
LIFO NEWSROOM