Σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε σήμερα

Σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε σήμερα Facebook Twitter
0

Υποχώρηση του καύσωνα και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, θα έχουμε σήμερα. Τις βραδινές ώρες τοπικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στο Βορειοδυτικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 25 έως 37 στη Δυτική Ελλάδα, από 25 έως 38 με 39 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 25 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στα Δωδεκάνησα και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα βόρεια ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα υπόλοιπα πελάγη μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους τοπικά μέτριοι.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι, θα έχουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, μέτριοι στο Σαρωνικό, ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ