Λίαμ Πέιν: Η σύντροφός του είχε φύγει από την Αργεντινή δύο ημέρες πριν τον θάνατό του

Λίαμ Πέιν: Η σύντροφός του είχε φύγει από την Αργεντινή δύο ημέρες πριν τον θάνατό του Facebook Twitter
0

Με τον Λίαμ Πέιν είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή η σύντροφός του, Κέιτ Κάσιντι, αλλά επέστρεψε στις ΗΠΑ δύο ημέρες πριν τον θάνατό του.

Ο 31χρονος τραγουδιστής έπεσε από το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Casa Sur Palmero στο Μπουένος Άιρες και σκοτώθηκε.

Η 37χρονη σύντροφός του είχε ανεβάσει τη Δευτέρα βίντεο στο TikTok με την επιστροφή της στο σπίτι της στη Φλόριντα, μετά από δύο εβδομάδες με τον Πέιν στην Αργεντινή.

«Ήμουν τόσο έτοιμη να φύγω. Ειλικρινά λάτρεψα τη Νότια Αμερική, αλλά μισώ να μένω σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Υποτίθεται ότι θα ήμασταν εκεί για 5 ημέρες, οι οποίες έγιναν δύο εβδομάδες και εγώ ήμουν σε φάση "πρέπει να πάω σπίτι"», είπε.

Η Κάσιντι και ο Πέιν πέταξαν αρχικά στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του πρώην μέλους και συναδέλφου του τραγουδιστή στους «One Direction», Νάιαλ Χόραν, στις 4 Οκτωβρίου.

Το ζευγάρι έμεινε για δύο εβδομάδες στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και ο τραγουδιστής παρέμεινε στη χώρα αφότου η κοπέλα του επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Η τελευταία ανάρτηση του Πέιν στο Snapchat ήταν μια παλιά φωτογραφία, στην οποία πόζαρε με τη σύντροφό του μπροστά από έναν καθρέφτη.

Λίαμ Πέιν: Η σύντροφός του είχε φύγει από την Αργεντινή δύο ημέρες πριν τον θάνατό του Facebook Twitter

Στις τελευταίες αναρτήσεις του,. ο τραγουδιστής φαίνεται να τρώει πρωινό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του ενώ λίγες ώρες πριν από τον τραγικό θάνατό του, ο Πέιν είχε ανεβάσει μια selfie στην οποία είχε γράψει στη λεζάντα: «Υπέροχη μέρα στην Αργεντινή».

Σύμφωνα με το TMZ, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στη Νότια Αμερική, η Κάσιντι επέστρεψε στο σπίτι της στις 14 Οκτωβρίου με τον τραγουδιστή να φέρεται να είχε κάνει μόνος check-in στο ξενοδοχείο Casa Sur.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM