Θεσσαλονίκη: «Έχει γίνει ένα μπέρδεμα», λέει η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε με υδράργυρο τον σύζυγό της

Θεσσαλονίκη: «Έχει γίνει ένα μπέρδεμα», λέει η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε με υδράργυρο τον σύζυγό της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Eλεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της με υδράργυρο.

Μετά την απολογία της στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, αφέθηκε ελεύθερη με όρους την εμφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Η 50χρονη αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται στο πλευρό της, καταθέτοντας υπέρ της.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχει γίνει κάτι. Όλα είναι καλά. Έχει γίνει ένα μπέρδεμα και τίποτε άλλο. Όλα είναι όπως πρέπει. Ο σύζυγος μου πέθανε πριν 6 χρόνια από την καρδιά του. Κι αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα. Έπαθε ανακοπή καρδιάς. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν γνωρίζω ποιος μπορεί να πήρε στην αστυνομία», δήλωσε η 50χρονη σύμφωνα με το Live News.

Ο 60χρονος νοσηλεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, με πιθανό ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε. Στο «Παπανικολάου» οι θεράποντες γιατροί του, εντόπισαν ύποπτες εκροές υδραργύρου από τα αφτιά του. Ο άνδρας πήρε εξιτήριο αλλά τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, έχασε τη ζωή του. Ο θάνατός του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου.

Παρόλα αυτά, οι ποσότητες υδράργυρου που είχαν ανιχνευθεί κατά την προηγούμενη νοσηλεία του, προβλημάτισαν την ΕΛ.ΑΣ και μετά από εντολή εκταφής της σορού, διεξήχθησαν περισσότερες έρευνες.

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα έδειξαν υπερβολικές συγκεντρώσεις υδραργύρου (βαρύ μέταλλο) στα όργανά του, οπότε κινήθηκαν διαδικασίες για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. Τα στοιχεία οδήγησαν στη σύζυγό του, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Ο φάκελος της δικογραφίας φαίνεται πως τέθηκε αρχικά στο αρχείο αλλά ανασύρθηκε με πρωτοβουλία εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρά μωρά - Αμαλιάδα: Οι συμπτώσεις στην υπόθεση των βρεφών που πέθαναν παρουσία της 24χρονης

Ελλάδα / Νεκρά μωρά - Αμαλιάδα: Οι συμπτώσεις στην υπόθεση των βρεφών που πέθαναν παρουσία της 24χρονης

Οι ιατρικοί φάκελοι των παιδιών ανοίγουν πάλι μετά τη νέα εισαγγελική παρέμβαση - Πέθαναν δύο δικά της και δύο μωρά φίλων της - Τι λέει η μητέρα του ενός από τα νεκρά μωρά
LIFO NEWSROOM
Ιαβέρης για το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό: Αύξηση της κυκλοφορίας 7,5% σε σύγκριση με πέρυσι - Μόνη λύση τα ΜΜΜ

Ελλάδα / Ιαβέρης για το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό: Αύξηση της κυκλοφορίας 7,5% σε σύγκριση με πέρυσι - Μόνη λύση τα ΜΜΜ

«Δεν υπάρχει λύση με μαγικό ραβδί», τόνισε ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής υπογραμμίζοντας ότι χρειάζονται βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προσπάθειες
LIFO NEWSROOM