Ναύπλιο: Το σχολείο του 14χρονου είχε ενημερώσει τους γονείς για τάσεις αυτοκτονίας

Ναύπλιο: Το σχολείο του 14χρονου είχε ενημερώσει τους γονείς για τάσεις αυτοκτονίας Facebook Twitter
Φωτ. από τις κερκίδες που έπεσε ο 14χρονος στο Ναύπλιο / EUROKINISSI
0

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 14χρονου, που έπεσε το πρωί της Τρίτης από κερκίδες γηπέδου στο Ναύπλιο.

Ο πατέρας του ανήλικου από το Ναύπλιο, υποστηρίζει πως αποφάσισε να πηδήξει από τις κερκίδες, γιατί τον έβαλε τιμωρία. «Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, το έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», ανέφερε στο Live News.

Ωστόσο, την ώρα που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού γεγονότος, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν ενδείξεις για τάσεις αυτοκτονίας. Συγκεκριμένα, το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου στο οποίο φοιτούσε ο 14χρονος, είχε ενημερώσει την οικογένεια σχετικά με την ψυχική του υγεία.

Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχαν επισημάνει πως το παιδί χρήζει άμεσης ψυχολογικής στήριξης από ειδικό. Η ενημέρωση αυτή είχε γίνει εγγράφως, με τους γονείς να υπογράφουν ότι έχουν λάβει γνώση της σοβαρότητας της κατάστασης. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ζήτησε από ΑμεΑ ηθοποιό να του αποδείξει με έγγραφο ότι ακρωτηριαστεί στο χέρι

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ζήτησε από ΑμεΑ ηθοποιό να του αποδείξει με έγγραφο ότι έχει ακρωτηριαστεί στο χέρι

Ο ηθοποιός Δημήτρης Αντωνίου, κλήθηκε να αποδείξει με επίσημο έγγραφο πως έχει ακρωτηριαστεί στο δεξί χέρι προκειμένου να βγάλει ένα διαβατήριο
LIFO NEWSROOM
Νεκρά μωρά - Αμαλιάδα: Οι συμπτώσεις στην υπόθεση των βρεφών που πέθαναν παρουσία της 24χρονης

Ελλάδα / Νεκρά μωρά - Αμαλιάδα: Οι συμπτώσεις στην υπόθεση των βρεφών που πέθαναν παρουσία της 24χρονης

Οι ιατρικοί φάκελοι των παιδιών ανοίγουν πάλι μετά τη νέα εισαγγελική παρέμβαση - Πέθαναν δύο δικά της και δύο μωρά φίλων της - Τι λέει η μητέρα του ενός από τα νεκρά μωρά
LIFO NEWSROOM