Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του εξετάσεων

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του εξετάσεων Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Τζορτζ Μπάλντοκ / EUROKINISSI
0

Στη δημοσιότητα ήρθαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Τζορτζ Μπάλντοκ, σχεδόν είκοσι ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατό του.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι τοξικολογικές εξετάσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ βγήκαν καθαρές. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Λαμπρόπουλος στο Live News, τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν προκύπτει λήψη οποιαδήποτε ουσίας που να συνδέεται με τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, εκτός από τις τοξικολογικές εξετάσεις σημειώνεται πως στη σορό του πραγματοποιήθηκαν και ιστολογικές, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως ο αθλητής έπασχε από μεγαλοκαρδία.

Υπενθυμίζεται πως στις 9 Οκτωβρίου, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη νεκροψία – νεκροτομή που του έγινε εξαρχής, είχε προκύψει ο πνιγμός εντός ύδατος. Ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία που οδήγησε στον πνιγμό του.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM