Συνελήφθη για συμβόλαιο θανάτου ο Αμερικανός ράπερ Lil Durk

Συνελήφθη για συμβόλαιο θανάτου ο Αμερικανός ράπερ Lil Durk Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Lil Durk / EPA
0

Για υπόθεση δολοφονίας συνελήφθη ο 32χρονος Αμερικανός ράπερ, Lil Durk.

Ο ράπερ συνελήφθη στη Φλόριντα το βράδυ της Πέμπτης,  με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με συμβόλαιο θανάτου. Την είδηση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, δηλώνοντας στο Billboard πως ο πελάτης του είναι  υπό κράτηση. 

Εκτός από τον Lil Durk, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ατόμων που σχετίζονται με το hip-hop μουσικό συγκρότημα που ίδρυσε ο ράπερ, «Only the Family», σύμφωνα με πληροφορίες του NBC News.Τα μέλη του συγκροτήματος, κατηγορούνται για δολοφονία με συμβόλαιο θανάτου που φέρεται να διαπράχθηκε από εκδίκηση για τον θάνατο ενός άλλου μέλους.

Οι Kavon London Grant, Deandre Dontrell Wilson και Asa Houston κατηγορούνται συγκεκριμένα για συμμετοχή στη δολοφονία, ενώ τα άλλα δύο μέλη, οι Keith Jones και David Brian Lindsey, ότι συνδέονται με συμμορίες στο Σικάγο. Το κατηγορητήριο φέρεται να περιλαμβάνει τα αδικήματα της συνωμοσίας και τη διάπραξη φόνου με συμβόλαιο. 

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι οι πέντε άνδρες είναι πίσω από ένοπλη επίθεση το 2022 στο Λος Άντζελες με στόχο τον ράπερ Quando Rondo, στην οποία έχασε τη ζωή του ο ξάδερφός του. Ο πυροβολισμός διατάχθηκε από εμπλεκόμενο που δεν κατονομάζεται, ως απάντηση για επεισόδιο του 2020 στην Ατλάντα, κατά το οποίο συνεργάτης του Rondo φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον ράπερ King Von από το Σικάγο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Washington Post: Οι Ρώσοι επεκτείνουν εγκατάσταση βιοχημικών όπλων αλλά αρνούντα ότι υπάρχει

Διεθνή / Washington Post: Οι Ρώσοι επεκτείνουν εγκατάσταση βιολογικών όπλων αλλά αρνούνται ότι υπάρχει

Νέα κατασκευή σε στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο κοντά στη Μόσχα αποκαλύπτει ένα εξειδικευμένο εργαστηριακό συγκρότημα σχεδιασμένο να ερευνά και να χειρίζεται θανατηφόρα παθογόνα, λένε ειδικοί
LIFO NEWSROOM
Το Ισραήλ σχεδίαζε να χτυπήσει το Ιράν στις 19 Οκτωβρίου

Διεθνή / Το Ισραήλ σχεδίαζε να χτυπήσει το Ιράν στις 19 Οκτωβρίου - Γιατί δεν το έκανε

Η προειδοποίηση του Ιράν ότι αν το Ισραήλ χτυπήσει πυρηνικές ή πετρελαϊκές εγκαταστάσεις τότε 1.000 πύραυλοι από την Τεχεράνη θα πλήξουν τη χώρα του Νετανιάχου και η εγκατάσταση της αμερικανικής πυραυλικής ομπρέλας THAAD
LIFO NEWSROOM