Τουρκία: Παραπληροφόρηση στην Ελλάδα για τα ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Παραπληροφόρηση στην Ελλάδα για τα ελληνοτουρκικά Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του τουρκογερμανικού πανεπιστημίου 2024-2025, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και ΜΜΕ της τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν δήλωσε ότι οι σχέσεις Τουρκίας - Ελλάδας έχουν επανειλημμένα δεχθεί επιθέσεις από παραπληροφόρηση, που στοχεύει στο να δηλητηριάσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

«Έχουμε δει πολλές φορές στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας να τίθεται σε εφαρμογή περιεχόμενο παραπληροφόρησης για να δηλητηριάσουν τις σχέσεις», ανέφερε ο παντοδύναμος Τούρκος αξιωματούχος, αφήνοντας αιχμές προς πάσα κατεύθυνση.

«Αλλά ό,τι και να γίνει, φυσικά ο ήλιος δεν μπορεί να καλυφθεί με λάσπη. Φυσικά, η ίδια η αλήθεια είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο και είναι απαραίτητο να την τονίζουμε συνεχώς. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, οι προσπάθειες διαστρέβλωσης αυτής της αλήθειας είναι επίσης ένα στοιχείο που βλάπτει τις σχέσεις μεταξύ των κρατών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φαχρετίν Αλτούν, υπογραμμίζοντας ότι η μετάδοση των ειδήσεων παίζει σημαντικό ρόλο για την οικοδόμηση υγιών διπλωματικών σχέσεων, ενώ η παραπληροφόρηση μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Washington Post: Οι Ρώσοι επεκτείνουν εγκατάσταση βιοχημικών όπλων αλλά αρνούντα ότι υπάρχει

Διεθνή / Washington Post: Οι Ρώσοι επεκτείνουν εγκατάσταση βιολογικών όπλων αλλά αρνούνται ότι υπάρχει

Νέα κατασκευή σε στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο κοντά στη Μόσχα αποκαλύπτει ένα εξειδικευμένο εργαστηριακό συγκρότημα σχεδιασμένο να ερευνά και να χειρίζεται θανατηφόρα παθογόνα, λένε ειδικοί
LIFO NEWSROOM
Το Ισραήλ σχεδίαζε να χτυπήσει το Ιράν στις 19 Οκτωβρίου

Διεθνή / Το Ισραήλ σχεδίαζε να χτυπήσει το Ιράν στις 19 Οκτωβρίου - Γιατί δεν το έκανε

Η προειδοποίηση του Ιράν ότι αν το Ισραήλ χτυπήσει πυρηνικές ή πετρελαϊκές εγκαταστάσεις τότε 1.000 πύραυλοι από την Τεχεράνη θα πλήξουν τη χώρα του Νετανιάχου και η εγκατάσταση της αμερικανικής πυραυλικής ομπρέλας THAAD
LIFO NEWSROOM