Βόλος: «Βοήθεια με έκαψαν» φέρεται να είπε ο 40χρονος που πυρπολήθηκε έξω από το ΙΧ του

Βόλος: «Βοήθεια με έκαψαν» φέρεται να είπε ο 40χρονος που πυρπολήθηκε έξω από το ΙΧ του Facebook Twitter
Φωτ. από το περιστατικό στον Βόλο / TheNewspaper.gr.
0

Πλήθος ερωτηματικών προκύπτουν από το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου ένας 40χρονος πυρπολήθηκε έξω από το αυτοκίνητό του στον Βόλο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο άνδρας προσπέρασε τα προπορευόμενα αυτοκίνητα στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου - Λάρισας με αυξημένη ταχύτητα και σταμάτησε στην άκρη. Έπειτα φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το όχημα δεν είχε σημάδια φωτιάς. Μιλώντας στο TheNewspaper.gr., αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως «είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε ''βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα'', ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό»

«Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό. Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη. Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν», συνέχισε.

 

Bόλος: Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 40χρονος πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 40χρονος αυτοπυρπολήθηκε. Συγκεκριμένα, σε εσοχή σύντομης στάσης επί της ΠΑΘΕ στην περιοχή του Αερινού βρέθηκε ένα μπετόνι με βενζίνη, ενώ η απόδειξη αγοράς του εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Παράλληλα εκτιμάται ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα και για αυτό τον λόγο αυτοπυρπολήθηκε και στη συνέχεια ζητούσε από τους άλλους οδηγούς να τον σώσουν. Ο άνδρας νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, με σοβαρά εγκαύματα σχεδόν σε όλο του το σώμα, με τις Αρχές να συνεχίζουν έρευνες για τα αίτια του συμβάντος.

 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ