Τώρα οι χρυσαυγίτες απειλούν και τη Νατάσσα Μποφίλιου

Τώρα οι χρυσαυγίτες απειλούν και τη Νατάσσα Μποφίλιου Facebook Twitter
7

Update 00.15: Oμαλά κύλησε η βραδιά στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Δήμο Αυλώνα με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Σύμφωνα με το newsbeast, την αστυνομία είχε ειδοποιήσει ο δήμαρχος της περιοχής από το προηγούμενο βράδυ, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με μέλη της Χ.Α.


Με αφορμή τη συναυλία της απόψε στις 21.30 στο πλαίσο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αυλώνα, η ερμηνεύτρια δέχεται απειλές για ένα tweet που είχε γράψει μετά τα υψηλά ποσοστά τα οποία είχε λέβει η Χ.Α. στιος εκλογές του Μαίου. Σύμφωνα με το  spirospero.gr, υπάρχουν πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής ότι μέλη της οργάνωσης ετοιμάζουν επεισοδιακή υποδοχή στην Μποφίλιου.

 

Τώρα οι χρυσαυγίτες απειλούν και τη Νατάσσα Μποφίλιου Facebook Twitter

Η ίδια είχε πρόσφατα μιλήσει στη Lifo για το tweet που είχε γράψει στο λογαριασμό της στο twitter: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

H δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: «Μιλούσα για πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο και όχι για βιολογικό.

Ε, κι έπεσαν να με φάνε, είχα πάρα πολλές απειλές. Μου έστελναν μέιλ που έγραφαν «μωρή καρ…λα θα σε κρεμάσουμε από τα έντερά σου στο Σύνταγμα» και διάφορες τέτοιες χυδαιότητες. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα και στις εμφανίσεις μου τότε καλούσα πάντα προληπτικά την αστυνομία. Κυρίως φοβόμουν για τους ανθρώπους που είχαν έρθει να με δουν».

Εδώ η συνέντευξη της Νατάσσας Μποφίλιου στη Lifo

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM