Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θέλει εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον προοδευτικό χώρο

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θέλει εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον προοδευτικό χώρο Facebook Twitter
0

Το ΠΑΣΟΚ θέλει εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον προοδευτικό χώρο, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον Σκάι, αναφέρθηκε στο ζήτημα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και με την αποστροφή του αυτή, δίνει το στίγμα του υποψηφίου που θα στηρίξει το κόμμα - ή που δεν θα στηρίξει. Με τη χρήση των λέξεων «προοδευτικός χώρος», ο κ. Ανδρουλάκης συμπεριλαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο εύρος υποψηφίων, ωστόσο ταυτόχρονα αποκλείει το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας έναν υποψήφιο προερχόμενο από τη Δεξιά.

Σήμερα, Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη, όπου και αναμένεται να συζητηθεί - έστω ατύπως - το ποια στάση θα τηρήσει το ΠΑΣΟΚ απέναντι στην πρόταση του πρωθυπουργού. 

Στη «γραμμή προέδρου» και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που στις συνεντεύξεις τους το τελευταίο διάστημα αποκλείουν στήριξη δεξιού υποψηφίου ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Λευτέρης Καρχιμάκης δήλωσε ότι το αίτημα του ΠΑΣΟΚ περί προσώπου από τον προοδευτικό χώρο δεν είναι «πολιτικό φετίχ»: «Εχουμε πει ότι ο υποψήφιος πρέπει να είναι απέναντι από τη κυβερνώσα δύναμη. Δεν είναι "πολιτικό φετιχ”» σημείωσε ο συντονιστής Ομάδας Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον Σκάι.

«Έχουμε μία παράδοση φαντάζομαι πώς δεν θα την παραβιάσει ο κ. Μητσοτάκης για να ικανοποιήσει το εσωτερικό του ακροατήριο. Αν προέρχεται από τη ΝΔ το προτεινόμενο πρόσωπο, παραβιάζεται αυτό που έχει βάλει ο Νίκος Ανδρουλάκης εδώ και καιρό», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο OPEN.

 
 
 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM