Update: Νέα σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν


Το ξέσπασμα της μητέρας του Μπεν ! από fon1972
0

Κομμάτια παιχνιδιών που πιθανότατα ανήκουν στον «μικρό Μπεν» που εξαφανίστηκε πριν από 21 χρόνια στην Κω όπου βρισκόταν για διακοπές με τους παππούδες του, εντοπίστηκαν σε περιοχή που ερευνάται τις τελευταίες ημέρες στο νησί. Έλληνες και Βρετανοί ειδικοί από την Παρασκευή σκανάρουν με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μια περιοχή στο νησί, όπου βάσει μαρτυριών, είναι πιθανό να θάφτηκε ο Μπεν Νίνταμ κατά λάθος, κάτω από τόνους μπάζων. Σύμφωνα με τη βρετανική Μirror στο σημείο βρέθηκαν κομμάτια παιχνιδιών που ανήκουν στον μικρό.

Ένα απο τα πολλά εξώφυλλα της Daily Mirror για το θέμα

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η Κέρι Νίνταμ μητέρα του Μπεν λέει ότι θεωρεί ότι ο γιος της ζει και ζητεί τη βοήθεια όσων μπορούν να απαλύνουν τον πόνο της οικογένειάς της. Ευχαριστεί, επίσης, την ελληνική και βρετανική αστυνομία για τις συνεχείς έρευνες, αλλά και τους κατοίκους τη Κω.

"Πιστεύω ότι ο γιος μου είναι ζωντανός κάπου εκεί έξω, αλλά καταλαβαίνω ότι πρέπει να γίνουν έρευνες. Είμαι αποφασισμένη να βρω τον γιο μου και απευθύνω έκκληση σε όσους ακούν αυτές τις δηλώσεις να έρθουν και να μου πουν τι συνέβη στον Μπεν, ώστε να μπει τέλος στα βάσανα και τον πόνο που βιώνει η οικογένεια μου" δηλώνει η Κέρι Νίνταμ.

"Δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω μέχρι να μάθω τι συνέβη στον Μπεν. Η οικογένεια μου κι εγώ είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να τον βρούμε και να του πούμε ποιος πραγματικά είναι", σημείωσε.

Ο Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε πριν 21 χρόνια, σε ηλικία 21 μηνών, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κω με τη μητέρα του και τους παππούδες του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ