Moët & Chandon

Moët & Chandon Facebook Twitter
0

Σε μία από τις πιο συναρπαστικές συνεργασίες που έγιναν ποτέ ανάμεσα σε δύο παγκόσμιους θρύλους, η Moët & Chandon με υπερηφάνεια παρουσιάζει τον Ρότζερ Φέντερερ ως τον νέο πρεσβευτή του οίκου. Ο Ρότζερ Φέντερερ, με τη λαμπερή του αύρα, τις πολλές μεγάλες νίκες και τις κομψές κινήσεις είναι το τέλειο ταίρι για την Moët & Chandon, το διεθνές σύμβολο παγκόσμιας επιτυχίας και του αιώνιου στυλ.

MOËT ΚΑΙ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ: ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΥΛ ΚΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Όπως η Moët & Chandon, έτσι και ο διεθνούς φήμης τενίστας και lifestyle είδωλο, Ρότζερ Φέντερερ εκπέμπει τόλμη, κομψότητα και γενναιοδωρία από το γήπεδο του τένις μέχρι το κόκκινο χαλί καθώς δεν παραλείπει να προσφέρει στην παγκόσμια κοινότητα. Η Moët & Chandon, η πιο πολυαγαπημένη σαμπάνια στον κόσμο και ο Ρότζερ Φέντερερ μοιράζονται τις ίδιες αξίες σε ό,τι αφορά την υπεροχή. Στο νέο του ρόλο ως πρεσβευτής της Moët & Chandon, ο Φέντερερ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της επόμενης διαφημιστικής εκστρατείας του οίκου η οποία είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει πολύ θόρυβο όταν κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2013. 

 

ΤΡΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ MOET

Για να εορταστεί η θρυλική συνεργασία ανάμεσα σε δύο ζωντανούς θρύλους, κανείς δεν θα μπορούσε να αποθανατίσει καλύτερα το γεγονός από έναν τρίτο ζωντανό θρύλο. Ο διάσημος φωτογράφος Patrick Demarchelier τράβηξε μια σειρά από φωτογραφίες του Ρότζερ Φέντερερ για την Moët & Chandon στο Παρίσι. Ο Demarchelier, ο οποίος επιλέχτηκε για το μοναδικό του στυλ, αποτύπωσε στο φακό την αρρενωπότητα του Φέντερερ και την αθλητική του χάρη που συνδυάζονται με την κομψότητα, την τόλμη και τη γενναιοδωρία που έχουν κάνει τη Moët & Chandon διάσημη.

ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Moët & Chandon και Ρότζερ Φέντερερ, Moët & Chandon και τένις. Άψογος τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ο Ρότζερ Φέντερερ, ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών και άνθρωπος με ευγένεια, γενναιοδωρία και αθλητική άμιλλα, είναι η ιδανική επιλογή ως πρεσβευτής της απαράμιλλης Moët & Chandon. Ο οίκος είναι ένας δραστήριος χορηγός των μεγαλύτερων διεθνών τουρνουά τένις. Στηρίζει την υπεροχή στο τένις και είναι η επίσημη σαμπάνια μεταξύ άλλων του παγκόσμιου τουρνουά ATP και των τελικών του παγκόσμιου τουρνουά ATP, του French Open, του Shanghai Masters και του US Open.

Το τένις είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει δύναμη, επιδεξιότητα και διάκριση με απόλυτη ικανοποίηση. Είναι η απόλυτη επιδίωξη της επιτυχίας, η υπεροχή έναντι ενός αντιπάλου που οδηγεί σε μια νίκη και που ενθουσιάζει όπως λίγα άλλα αθλήματα. Η Moët & Chandon είναι η ιδανική σαμπάνια για μια συγχαρητήρια πρόποση, ένας γενναιόδωρος φόρος τιμής στη νίκη και ο οίκος είναι περήφανος που συμμετέχει στη χαρά της νίκης.  

Ανακαλύψτε το αποκαλυπτικό βίντεο που παρουσιάζει τον Ρότζερ Φέντερερ ως  τον νέο πρεσβευτή της Moët & Chandon στο www.youtube.com/moet, με το κομμάτι που γράφτηκε ειδικά για την περίσταση από τον BobSinclar, τον πιο διάσημο μουσικό παραγωγό στον κόσμο.

Ανακαλύψτε τι λέει ο ίδιος ο Ρότζερ Φέντερερ για τη νέα αυτή συνεργασία στο www.moet.com

www.youtube.com/moet

www.facebook.com/moet

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ