Άλογο σε λουκάνικα του ΙΚΕΑ και στη Ρωσία

Άλογο σε λουκάνικα του ΙΚΕΑ και στη Ρωσία Facebook Twitter
1

Ίχνη κρέατος αλόγου εντοπίστηκαν σε λουκάνικα της εταιρίας ΙΚΕΑ στη Ρωσία με αποτέλεσμα η εταιρία να αποφασίσει την απόσυρση του προϊόντος.

"Βρέθηκαν ίχνη που δείχνουν την παρουσία κρέατος αλόγου σε δείγματα λουκάνικων που παράγονται από την (ρωσική) εταιρεία TF Remit", αναφέρει η αλυσίδα σε ανακοίνωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα στη Ρωσία. Πάντως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν εντοπίστηκε κρέας αλόγου στα κεφτεδάκια που σερβίρει η εταιρία στα εστιατόρια της στη χώρα. Τα κεφτεδάκια είχαν αποσυρθεί σε 25 χώρες στα τέλη Φεβρουαρίου μετά τον εντοπισμό dna αλόγου και σε αυτά ενώ δεν είχαν αποσυρθεί στη Ρωσία.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια