Επεισοδιακός ο εορτασμός της εθνικής επετείου στο Λουτράκι

Επεισοδιακός ο εορτασμός της εθνικής επετείου στο Λουτράκι Facebook Twitter
Φωτο αρχείου
1

Ένταση και συλλήψεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων σε Περαχώρα και Λουτράκι, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία Ευστάθιος Μπούκουρας κατάθετε στεφάνι στο μνημείο Πεσόντων. 

Στην Περαχώρα τρία άτομα αποδοκίμασαν τον βουλευτή, με πρώτη μια γυναίκα και το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των αστυνομικών.


Στο Λουτράκι, όμως, την ώρα που ο ίδιος βουλευτής πήγε να καταθέσει στεφάνι εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών, ένας νεαρός έτρεξε πίσω του πήρε το στεφάνι πριν προλάβει να το αγγίξει και μέσα σε δευτερόλεπτα άρχισε μια άνευ προηγουμένου συμπλοκή σώμα με σώμα, με τους αστυνομικούς στη μέση να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη και τον κόσμο να αποδοκιμάζει.


Στο τέλος, η αστυνομία προχώρησε σε περιορισμένη χρήση χημικών για να ελέγξει την κατάσταση κι ακολούθησαν συλλήψεις. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με νέο επεισόδιο, αφού όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου, αυτός αρχικά καθυστέρησε κι όταν έφτασε, λέγοντας συνεχώς τη λέξη «ντροπή σας», πήρε το στεφάνι και κυριολεκτικά το πέταξε στο μνημείο πεσόντων -συνεχίζοντας να φωνάζει την ίδια λέξη- με τους πολίτες, άλλοι να τον χειροκροτούν κι άλλοι να τον αποδοκιμάζουν.

 

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια