Σε ισχύ από σήμερα η πολιτική επιστράτευση των καθηγητών

Σε ισχύ από σήμερα η πολιτική επιστράτευση των καθηγητών Facebook Twitter
0

Σε ισχύ τίθεται σήμερα από τις 12 το μεσημέρι η πολιτική κινητοποίηση των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 48 ώρες πριν την έναρξη των εξετάσεων.

Τα φύλλα πορείας έχουν ήδη επιδοθεί στους καθηγητές που καλούνται πλέον να εργαστούν, προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Παράλληλα επιτάσσονται όλα τα μέσα που είναι απαραίτητα για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων, δηλαδή σχολικά κτίρια και εξοπλισμός.

Χθες στις ΕΛΜΕ οι καθηγητές τάχθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της των απεργιακών κινητοποιήσεων μέσα στις Πανελλαδικές, ενώ σύμφωνα με δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Alpha και την οποία διενήργησε η Marc, το 72,6% των πολιτών χαρακτήρισαν υπερβολική την απεργία ενώ δικαιολογημένη τη χαρακτήρισε το 22%.

Σήμερα το πρωί στις 10 αναμένεται να συγκληθεί η συνέλευση των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ στην Αθήνα, η οποία θα επικυρώσει και τυπικά την υπερψήφιση της απεργίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM