Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Μόναχο

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Μόναχο Facebook Twitter
0

Το γκολ του Άριεν Ρόμπεν στο 89ο λεπτό χάρισε στη Μπάγερν Μονάχου τη νίκη με 2-1 επί της Ντόρτμουντ και ανέβασε τους φιλάθλους της στον έβδομο ουρανό. Η ομάδα τους στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Στους δρόμους του Μονάχου μετά τη λήξη του αγώνα ξέσπασε μια ξέφρενη φιέστα. Αφού κέρδισε το πρωτάθλημα στη Γερμανία, η Μπάγερν ανέβηκε στο θρόνο της Ευρώπης ακόμα μία φορά, αν και η σεζόν επισκιάστηκε από τις αποκαλύψεις για φοροδιαφυγή του προέδρου της ομάδας, Ούλι Χένες.

Η εικόνα στο Ντόρτμουντ, εντελώς διαφορετική. Η απογοήτευση των οπαδών της Ντόρτμουντ είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η ομάδα τους που μπήκε τόσο δυνατά στον αγώνα, έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Πηγή: Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM