«Εξαφανίστηκε» Κούρδος πρόσφυγας από τα Εξάρχεια

«Εξαφανίστηκε» Κούρδος πρόσφυγας από τα Εξάρχεια Facebook Twitter
3

«Γκανκστερική απαγωγή» Κούρδου πρόσφυγα καταγγέλλουν ο ΣΥΡΙΖΑ , το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και νομικοί κύκλοι με αφορμή την μυστηριώδη «εξαφάνιση» του 26χρονου Μπουλούτ Γιαϊλιά από τα Εξάρχεια. Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης όταν πέντε άνδρες που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο προσήγαγαν τον Κούρδο. Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν την πινακίδα και υποστηρίζουν ότι ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία, κάτι που αρνείται η ΕΛΑΣ. Σε ανακοίνωση της σημειώνει ότι «για τον συγκεκριμένο, καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του καθώς και καμία επίσημη καταχώριση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα δεν προκύπτει στις υπηρεσίες μας».

Την υπόθεση περιπλέκει και η ενημέρωση που έφτασε στην Αθήνα από συγγενείς του, σύμφωνα με την οποία ο 26χρονος βρίσκεται ήδη κρατούμενος στην αντιτρομοκρατική της Κωνσταντινούπολης.

Για «γκανγκστερικού τύπου απαγωγή και απέλαση» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι η ΕΛΑΣ «δεν μιλάει για την ταμπακέρα».

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM