Tο «φάντασμα του Μάικλ Τζάκσον» επικοινώνησε με τους ζωντανούς

Tο «φάντασμα του Μάικλ Τζάκσον» επικοινώνησε με τους ζωντανούς Facebook Twitter
Randy Phillips
2

Η οικογένεια Τζάκσον βρίσκεται εν μέσω μιας δίκης με την εταιρία AEG Live, ζητώντας 24 εκ. δολάρια αποζημίωση. Η οικογένεια κατηγορεί τον μάνατζερ της εταιρίας διοργάνωσης συναυλιών για αμέλεια που συνέβαλε στον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.

Στις 11 Ιουνίου η πορεία της δίκης πήρε μια εντελώς αναπάντεχη τροπή όταν ήρθε η σειρά του Randy Philips, CEO της AEG Live, να καταθέσει. Ο Philips μίλησε στο δικαστήριο για συνομιλίες με το πνεύμα του Μάικλ Τζάκσον.

Ο Philips δήλωσε ότι η φίλη του, Brenda Richie – πρώην σύζυγος του Rionel Richie – μίλησε με μέντιουμ ή επικοινώνησε απευθείας με το πνεύμα του Μάικλ Τζάκσον. Το φάντασμα του τραγουδιστή «είπε ότι σκότωσε τον εαυτό του κατά λάθος» και έτσι απαλλάσσει τον γιατρό Conrad Murray από οποιαδήποτε αδικοπραγία, αναφέρει η New York Post.

H δήλωση του Philips στο δικαστήριο του Λος Άντζελες ήταν η εξής: «η Brenda μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Μάικλ, είτε μέσω ενός μέντιουμ ή άμεσα. Είπε ότι ο Μάικλ δηλώνει ότι δεν έφταιγε ο γιατρός Murray, ότι ο ίδιος σκότωσε τον εαυτό του κατά λάθος». Η δικαστής Yvette Palazuelos επέτρεψε την καταγραφή της δήλωσης του Phillips, ενώ πολλοί στην αίθουσα του δικαστηρίου είχαν ξεσπάσει σε γέλια.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια