Παπαδημούλης: «Να πέσουν κεφάλια μετά τη διάψευση Μενουδάκου»

Παπαδημούλης: «Να πέσουν κεφάλια μετά τη διάψευση Μενουδάκου» Facebook Twitter
1

Να πέσουν κεφάλια ζητά με tweet το πρωί ο Δημήτρης Παπαδημούλης μετά το άρθρο του Αθηναϊκού Πρακτορείου για τις διευκρινήσεις που φερόταν ότι έδωσε ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος για την ΕΡΤ, οι οποίες όμως στη συνέχεια διαψεύσθηκαν.

 «Ο κ.Μενουδάκος "αδειάζει" τις διευκρινίσεις που του απέδωσε το ΑΠΕ. Αν δεν πέσουν κεφάλια στο ΑΠΕ για την αθλιότητα, μυρίζει "εντολή Σαμαρά".», έγραψε στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες αργά το βράδυ ο κ. Μενουδάκος εξέδωσε διάψευση ως προς τις διευκρινίσεις που εφμανίστηκε να δίνουν κύκλοι του ΣτΕ επί της διαταγής που εξέδωσε για το θέμα της ΕΡΤ.  «Ο πρόεδρος του ΣτΕ Κωνσταντίνος Μενουδάκος δήλωσε αργά σήμερα το βράδυ ότι δεν δόθηκαν από τον ίδιο οδηγίες ως προς τον τρόπο εφαρμογής της προσωρινής διαταγής του για την ΕΡΤ και προσέθεσε ότι τα σχόλια και οι διευκρινίσεις που διατυπώνονται σχετικά με αυτή δεν προέρχονται από τον ίδιο, αλλά ενδεχομένως από άλλους δικαστικούς και νομικούς κύκλους» αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μετά την καταστρατήγηση κάθε νομοθετικής δαδικασίας με τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με κερασάκι στην τούρτα την ΠΝΠ της ΕΡΤ που δεν είχε καν τις τυπικά απαιτούμενες υπογραφές...Μετά την απόφαση του ΣτΕ όπου η δικαστική εξουσία (με μια προφανή διάθεση τήρησης ίσων αποστάσεων) προτείνει πώς θα εκτελεστεί η απόφασή του από το Δημόσιο και την κυβέρνηση, περνώντας δηλαδή στα χωράφια της εκτελεστικής εξουσίας...Μετά τις "διαρροές" του ΑΠΕ που συνιστούν χυδαία παρέμβαση στη δικαστική εξουσία αλλά και ένδειξη της διάθεσης να ερμηνευτεί η απόφαση του ΣτΕ όπως συμφέρει το Σαμαρά...Μετά το σεξ σε όλες τις αρχές του Μοντεσκιέ περί διάκρισης εξουσιών που ασκεί η ΝΔ...Μετά την απουσία οποιασδήποτε διάψευσης για τα σενάρια συνεργασίας με τη ΧΑ (αντίθετα πυκνώνουν τα γλειψίματα, όπως οι δηλώσεις του άθλιου Γιακουμάτου υπέρ της θανατικής ποινής)...Μετά την επίδειξη εγωισμού του Σαμαρά που είναι τόσο bad looser ώστε αντί να υποχωρήσει δύο μέτρα, να προτιμάει να καταστρέψει τη χώρα -λες και είναι δικιά του...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει υπονομευτεί βαρύτατα τις τελευταίες μέρες και ότι φλερτάρουμε ανοιχτά με μια α-τανκσ-ική χούντα Σαμαρά.