«Φώτη είσαι σε άλλο κλίμα σήμερα…»

«Φώτη είσαι σε άλλο κλίμα σήμερα…» Facebook Twitter
5

Αιφνιδιάστηκαν Σαμαράς και Βενιζέλος από τη στάση του Φώτη Κουβέλη χθες στη σύσκεψη των τριών στο Μαξίμου, όταν, σύμφωνα με το Έθνος, τον άκουσαν να επανέρχεται σε παλαιότερη πρόταση του και να υπαναχωρεί από τη διαφαινόμενη συμφωνία την Τετάρτη για την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το Έθνος, μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο κ. Κουβέλης, ο πρωθυπουργός τον ρώτησε: «Μα άλλα λέγαμε χθες… Σήμερα είσαι σε άλλο κλίμα…».

Όταν διαπιστώθηκε το αδιέξοδο ο κ. Βενιζέλος τον ρώτησε: «Φώτη, μένεις ή φεύγεις;». «Δεν ξέρω, θα αποφασίσω με το κόμμα» απάντησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ζήτησε να βγει έξω.

Το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τότε, όπως αναφέρει το Έθνος, ο κ. Σαμαράς μιλώντας σε συνεργάτες του τόνισε: «Άλλος ήταν ο Φώτης σήμερα, άλλος χτες».

Μόλις οι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ επέστρεψαν ο κ. Σαμαράς τους επεσήμανε: «Ελπίζω ότι αντιλαμβάνεστε ότι τίθεται σε κίνδυνο η πολιτική σταθερότητα. Εγώ έκανα βήματα πίσω, εσύ γιατί δεν κάνεις;», ρώτησε τον κ. Κουβέλη, χωρίς να πάρει απάντηση.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Καλή η προσπάθεια κύριοι...Δυστυχώς για σας η αλήθεια είναι ότι αυτός που την έκανε την κωλοτούμπα ήταν ο Βενιζέλος και όχι ο Κουβέλης.Βασικά ο Μπένυ έκανε δύο κωλοτούμπες: μια που έλεγε ότι δε συζητά με την ΕΡΤ κλειστή και μια που έλεγε ότι δεν παραμένει στην κυβέρνηση αν αποχωρήσει η ΔΗΜΑΡ. Τουλάχιστον ο Κουβέλης τήρησε κατά κάποιον τρόπο αυτά που έλεγε.Τώρα, γιατί οι γνωστοί κύκλοι των μμε και των social media, κάνουν το άσπρο μαύρο ισχυριζόμενοι το αντίθετο, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...Ότι θα έφτανα να υπερασπίζομαι τον Κουβέλη, ούτε που το φανταζόμουν...