Και σε σπίτια ψάχνει η ΕΛΑΣ τους δράστες της επίθεσης σε μέλη του ΚΚΕ

Και σε σπίτια ψάχνει η ΕΛΑΣ τους δράστες της επίθεσης σε μέλη του ΚΚΕ Facebook Twitter
15

Επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Πέραμα προκειμένου να εντοπιστούν μέλη της Χ.Α. που φέρονται να πήραν μέρος στην επίθεση χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα σε μέλη του ΚΚΕ. Από την επίθεση με λοστούς και καδρόνια που σύμφωνα με καταγγελίες είχε καρφωμένα πάνω τους καρφιά, τραυματίστηκαν οκτώ άτομα. Η επίθεση έγινε από 50 περίπου άτομα σε συνεργείο από μέλη του ΚΚΕ που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στη Λ. Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία των μελών του ΚΚΕ οι δράστες ήταν οπαδοί αλλά και μέλη της Χ.Α. που αναγνωρίστηκαν.

Ο Ριζοσπάστης γράφει ότι: « Με αυτοκίνητα και μηχανάκια, βγήκαν από τα γύρω στενά και ύπουλα επιτέθηκαν στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με σιδερολοστούς και κοντάρια, στην άκρη των οποίων είχαν προσαρμόσει αιχμηρά αντικείμενα. Με τα ίδια εργαλεία ξέσπασαν τη μανία τους και στα αυτοκίνητα του συνεργείου της αφισοκόλλησης, με αποτέλεσμα, εκτός από τα σπασμένα τζάμια, να προκαλέσουν ακόμα και τρύπες στις λαμαρίνες».

Εν τω μεταξύ, η ΕΛΑΣ με ανακοίνωση της, διαψεύδει τις καταγγελίες του ΚΚΕ ότι ολιγώρησε να φτάσει στον τόπο, όπου έγινε η επίθεση. Υποστηρίζει ότι έφτασε άμεσα αλλά οι επιτιθέμενοι είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν.

Ελλάδα
15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM