Update: Επεισόδια και σε άλλες πόλεις

Update: Επεισόδια και σε άλλες πόλεις Facebook Twitter
12

Kαι σε άλλες πόλεις εξαπλώνονται τα επεισόδια, σε συγκεντρώσεις που γίνονται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες. Συνεχίζεται ο πετροπόλεμος και τα επεισόδια στο Κερατσίνι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τμήμα της πορείας των διαδηλωτών κατευθύνεται προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Σύμφωνα με τον Σκάι, πολίτες αντιδρούν στα επεισόδια πετώντας πέτρες στους διαδηλωτές που συμμετέχουν στα επεισόδια. Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται και σε Ξάνθ  και Θεσσαλονίκη, όπου διαδηλωτές σπάνε καταστήματα και πέφτουν μολότοφ. Επεισόδια σημειώνονται και στην Πάτρα.


Επεισόδια αυτή την ώρα στην Αμφιάλη, στη Γρηγορίου Λαμπράκη ανάμεσα σε αστυνομικούς και νεαρούς διαδηλωτές. Οι διαδηλωτές πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς και έχουν βάλει φωτιά σε κάδους ενώ η αστυνομία έχει κάνει χρήση δακρυγόνων και κρότου-λάμψης. Επιθέσεις έγιναν με πέτρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αλλά και σε δημοσιογράφους.

Στο συλλαλητήριο μετέχουν χιλιάδες κόσμου που φωνάζουν συνθήματα κατά ρου ρατσισμού και του ναζισμού. Το φορτισμένο κλίμα λόγω της οργής από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αποτυπώνουν τα δύο συνθήματα που επικρατούν:«Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει».

Στη συγκέντρωση έδωσε το παρόν και ο γ.γ. του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας, ο οποίος αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο για "εγκληματική, μαφιόζικη, ναζιστική οργάνωση δολοφόνων".



12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο βρέθηκαν δύο άτομα που εργάζονταν ως εθελοντές, καθώς και άτομα, τα οποία διέμεναν και ακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης
LIFO NEWSROOM