Γερμανοί βουλευτές ζητάνε να μην αναλάβουμε την προεδρία της Ε.Ε.

Γερμανοί βουλευτές ζητάνε να μην αναλάβουμε την προεδρία της Ε.Ε. Facebook Twitter
5

Δυο Γερμανοί βουλευτές ζητούν την παραίτηση της Ελλάδας από την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επικαλούμενοι το κόστος της διοργάνωσης.

Οι δύο βουλευτές, των Χριστιανοδημοκρατών και των Φιλελευθέρων, δηλώνουν στην Bild ότι «η Ελλάδα θα όφειλε να παραιτηθεί από την προγραμματισμένη Προεδρία της για το 2014», καθώς, όπως λένε, αυτή θα κοστίσει 100 εκατομμύρια ευρώ.

«Η Ελλάδα θα έπρεπε να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αναβάλει την Προεδρία στο Συμβούλιο, διαφορετικά στο τέλος θα (χρειαστεί) να υπάρξει κι άλλο πακέτο βοήθειας γι' αυτό τον λόγο», είπε ο  Κλάους- Πέτερ Βιλς από τους Χριστιανοδημοκράτες ενώ ο Φρανκ Σέφλερ των Φιλελευθέρων κάλεσε τη χώρα μας να παραιτηθεί οικειοθελώς από  την Προεδρία.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM