Νέα: «Λαγός, ο νονός χρυσαυγίτης»

Νέα: «Λαγός, ο νονός χρυσαυγίτης» Facebook Twitter
9

Νέες αποκαλύψεις για τον βουλευτή της Χ.Α. Γιάννη Λαγό δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα", με τίτλο «Ο χρυσαυγίτης νονός».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορίες από την ΕΥΠ, ο Λαγός  «μεσολαβεί για το σπάσιμο επιταγών και εισπράττει σχετική αμοιβή για αυτό, ενώ συμμετέχει σε προστασίες μαγαζιών, εκβιασμούς καθώς και σε διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία».

Η εφημερίδα δημοσιεύει απόσπασμα αυτής της αναφοράς της ΕΥΠ, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, η υπηρεσία έχει εντοπίσει και πληροφορίες που αφορούσαν σε σεξουαλική παρενόχληση νεαρών γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα με έκθεση της Υπηρεσίας: «Ο Λαγός εμφανίζει διαστροφικές τάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια».

Ο Λαγός φέρεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να αποστέλλει μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο σε νεαρές γυναίκες, τις οποίες βάζει στο μάτι.

Γίνεται επίσης αναφορά σε συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είχε παρενοχληθεί από το βουλευτή.

Στην ίδια έκθεση της ΕΥΠ για τον Λαγό, επισημαίνεται ότι στις 26 Ιουλίου του 2011 ο νυν βουλευτής είχε συλληφθεί από το τμήμα Ασφάλειας Πειραιά, καθώς σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του πιστόλι μάρκας Glock των 9 mm χωρίς να διαθέτει άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

Η εφημερίδα γράφει ότι τα στοιχεία αυτά που αφορούν πριν την είσοδο της Χ.Α. στη Βουλή, μπήκαν στο συρτάρι μόλις η οργάνωση του Μιχαλολιάκου εξέλεξε βουλευτές.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM