Λίγο μετά τη δολοφονία, ενημερώθηκε ο Μιχαλολιάκος

Λίγο μετά τη δολοφονία, ενημερώθηκε ο Μιχαλολιάκος Facebook Twitter
0

Περίπου 30 λεπτά μετά τη δολοφονία Φύσσα ενημερώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος από το βουλευτή Λαγό, σύμφωνα με την ανάλυση των τηλεφωνημάτων ανάμεσα σε βουλευτές και στελέχη της Χ.Α.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση έγινε στις  12 .37 το βράδυ, ενώ ο Λαγός είχε  νωρίτερα  αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις με τον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το Καταστατικό της οργάνωσης εφαρμόστηκε απαρέγκλιτα και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καθώς επιβάλλεται συγκεκριμένη ιεραρχία, συγκεκριμένη δομή και εκτέλεση εντολών με απόλυτο τρόπο.

Ενδιαφέρον στην ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων παρουσιάζει και το γεγονός ότι η σύζυγος του Ρουπακιά εκφράζει τη δυσαρέσκεια της, επειδή δεν ενημερώθηκε έγκαιρα, ώστε να βάλει το δικό της ιατροδικαστή που θα εξέταζε το δρἀστη και θα «διαπίστωνε» ότι έφερε σημάδια από συμπλοκή. Αυτό  βεβαίως θα διευκόλυνε το δράστη για να ισχυριστεί ότι βρισκόταν σε άμυνα και αναγκάστηκε να σκοτώσει το Φύσσα. Ο ιατροδικαστής όμως που εξέτασε τον Ρουπακιά, δεν βρήκε κανένα ίχνος συμπλοκής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM