Η κυρία Λουκά έχει κέφια

Facebook Twitter
0

.

1) Τούρτες σε πολιτικούς

 

Νομίζω ότι όλο το ελληνικό ίντερνετ παίζει τις τελευταίες μέρες αυτό το παιχνίδι. Απλοϊκό, ναι, αλλά και περίεργα υπνωτικό.

 

 

2) Urban Street Art

 

 

Είκοσι εικόνες

 

 

3) Συνέντευξη

 

Ο b. είναι ίσως ο πιο γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης γκραφίτι – και οι φιγούρες που βάφει στους τοίχους είναι πολύ χαρακτηριστικές.

 

 

Να μια πρόσφατη συνέντευξή του

 

 

4) Κινηματογραφικά Κλισέ

 

Στις σύγχρονες ταινίες οι άγγελοι συνήθως επισκέπτονται τη Γη με σκοπό να φάνε πίτσα, να καπνίσουν τσιγάρα και να δείξουν πόσο καθημερινοί άνθρωποι είναι. Οι πόλεμοι, οι αρρώστιες και η ακρίβεια βασανίζουν τον πλανήτη, όμως οι άγγελοι λύνουν μόνο συναισθηματικά και ερωτικά προβλήματα ζευγαριών - ανδρών που μετάνιωσαν για τις απιστίες τους και γυναικών που έχασαν την πίστη τους στον Έρωτα…

 

 

5) Twilight Zone

 

 

via

Η κυρία Λουκά στο προχτεσινό (μεγαλύτερο από ποτέ) Athens Pride.

 

 

 

+βίντεο ένα / δύο / τρία

 

 

6) Διαφήμιση της Ημέρας

 

Επειδή έρχεται το Μουντιάλ: Join David Beckham, Daft Punk, Snoop Dogg, Franz Beckenbauer, Noel Gallagher, Ian Brown, Ciara, Jay Baruchel, DJ Neil Armstrong and some of your dear, old friends for an intergalactic 2010 FIFA World Cup viewing party…

 

 

7) Δηλώσεις:

 

 

[εικόνα: LSD, ο Μιλού σε χαρτάκια acid.]

 

«Οι αληθινοί φιλόζωοι προτιμούν γάτα. Κι επειδή το συναίσθημα με τις γάτες είναι περίεργο, οι ακρότητες παρατηρούνται ακριβώς σ' αυτούς. Εύκολα παρατηρείς παρεκτροπές. Οι υπόλοιποι που θέλουν να βγάλουν ένα είδος εξάρτησης, επιβολής, διεκδίκησης, προτιμούν σκύλο. Το βλέπουν και ως παιχνίδι, ως υπηρετικό προσωπικό, ως αντικείμενο».

[Η ψυχολογία ως παιχνίδι της γάτας με τον σκύλο από τον κτηνίατρο Παναγιώτη Παπαϊωάννου.]

 

 

8) Εξώφυλλο της ημέρας

 

 

Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της M.I.A. είναι τόσο περίεργο όσο περιμέναμε. Κυκλοφορεί στις 13 Ιουλίου.  

 

 

9) Lifo Tube

 

 

Ταυτόχρονα θλιβερό και αστείο.

 

 

10) Aggregator

 

Μπαλόνια στον ουρανό! ///  Σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Παπακαλιάτη - και του σχετικού live-blogging της "Α,μπα?". /// Οργή στην Ιαπωνία για ελληνικό ντοκιμαντέρ: Η απονομή του βραβείου Όσκαρ στο ντοκιμαντέρ του Λούη Ψυχογιού για το κυνήγι δελφινιών προκάλεσε την οργή των ψαράδων του Ταϊτζί που κατήγγειλαν την «υποκρισία» της Δύσης, η οποία συγκινείται από το κυνήγι των δελφινιών, όμως σκοτώνει βοοειδή και χοίρους στα σφαγεία. # /// Έβρισκα πολύ γελοίες τις ασταμάτητες γκριμάτσες του Timbaland στο πρόσφατο βίντεοκλιπ του, τώρα βρήκα και το ποστ που με βοηθάει να το αναδείξω. /// Το εξωφρενικό Ουάν-σίξτυ /// Με κάθε refresh σ’ αυτή τη σελίδα εμφανίζεται μια ολοκαίνουρια υποθετική ξύλινη ανακοίνωση του ΚΚΕ. Απίθανο: ΚΚΕ Generator (v1.0)

 

 

11) Φρέσκα Βίντεο Κλιπ

 

 

Ενημερωτικά, αυτό είναι το νέο Νο1 της Αγγλίας. Χρειάστηκαν δεξερωπόσα άτομα (David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO?!) για να φτιαχτεί αυτή η βλακεία.

.

.

----------------------------------------------------------------------

.

αύριο πάλι

.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ