Το μέλλον συνέβη χτες

Facebook Twitter
0

Ο γάμος της Lisa Simpson, δημοσιογραφικό κουτσομπολιό,το τρέιλερ του Facebook,καταπληκτικό φωτορεπορτάζ,τρισδιάστατη τηλεόραση, νέο βίντεοκλιπ κ.α…..

καλό μήνα!

.

.

.

1) Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν εξοργιστικό.

 

 #

 

Δημόσια διαπόμπευση για την εθνική Β. Κορέας.

Σε δημόσια διαπόμπευση υπέβαλε το καθεστώς της Βόρειας Κορέας τα μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας της χώρας για τις τρεις ήττες που υπέστησαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές οδηγήθηκαν σε μια πλατφόρμα στο Παλάτι του Πολιτισμού για τον Λαό (όπως ονομάζεται το υπουργείο πολιτισμού της χώρας) όπου για τουλάχιστον έξι ώρες δέχθηκαν την έντονη κριτική του υπουργού πολιτισμού Παρκ Μιόνγκ Τσολ, υπό την παρουσία 400 κυβερνητικών, μαθητών και δημοσιογράφων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κιμ Γιονγκ Χαν διεγράφη από το Κομουνιστικό Κόμμα και παράλληλα εξαναγκάσθηκε να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει εργάτης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 2 Ιουλίου, αλλά μόλις πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας έξω από τα σύνορα του απολυταρχικού καθεστώτος. […]

 

Η εφημερίδα Τσοσούν Ίλμπο ισχυρίζεται πως άλλοτε, όταν αθλητές και προπονητές τη Β. Κορέας αποτύγχαναν σε διεθνείς διοργανώσεις κινδύνευαν ακόμα και να σταλούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου η επιβίωση είναι θέμα τύχης.

 

 

 

2) Το όπλο της ημέρας

 

 

 

Αληθινό. [Από αυτό το ωραίο μπλογκ.]

 

 

 

3) Έρευνα

 

Όλες οι απειλές, όλες οι κουφές αναρτήσεις, όλο το δημοσιογραφικό κουτσομπολιό – σε ένα πραγματικά αποκαλυπτικό κείμενο. Ελλάς Ελλήνων Τρωκτικών.

 

 

 

4) Τέλος

 

 

 

Καταπληκτικό φωτορεπορτάζ απ’ το οριστικό κλείσιμο του fnac στο Μοναστηράκι.

 

 

 

5) Τρέιλερ

 

Η νέα ταινία του David Fincher λέγεται Social Network και ειναι η ιστορία του Facebook. Δεν έχω facebook και έτσι η ιδέα μιας ταινίας γι’ αυτό μου φαινόταν αρκετά ανόητη.

 

Μέχρι που είδα το τρέιλερ. Που όπως έγραψαν  και ειδικοί είναι ένα απ’ τα καλύτερα τρέιλερ των τελευταίων ετών, με το τραγούδι των Radiohead από χορωδία, με τις εικόνες φιλίας, με το μεγαλύτερο μέρος που δεν έχει καν άμεση σχέση με όσα δείχνει η ταινία. Θα μπορούσε όντως να είναι μία αυτόνομη ταινία μικρού μήκους.

 

  

6) Ο γάμος της Lisa Simpson είναι πολύ σημαντικότερος απ’ αυτόν της Τσέλσι Κλίντον.

 

Παρακάτω είναι το προσκλητήριο γάμου όπως το έδειξαν στο επεισόδιο Lisas Wedding, στην έκτη σεζόν των Simpsons. Το επεισόδιο διαδραματιζόταν στο μέλλον όταν η Lisa θα είχε μεγαλώσει και θα παντρευόταν. Προβλήθηκε τον Μάρτιο του 1995.

 

 

 

Η μέρα έφτασε! Ο μελλοντικός γάμος θα γινόταν χτες, 1 Αυγούστου του 2010.

 

Φοβερό πώς πέρασαν τα χρόνια; Τότε είχαν διαλέξει μια ημερομηνία μακρινή για να βάλουν στο επεισόδιο – κι όμως, το 2010 είναι εδώ. [Και οι Simpsons είναι επίσης εδώ, ακόμα.]

 

 

 

7) Twilight Zone

 

 

 

Στράτος Τζώρτζογλου, χωρίς σχόλια.

 

 

 

8) Δηλώσεις

 

Από την προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών:

 

«Οι τουρίστες πρέπει να μάθουν ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον ασφαλές μετόπισθεν του καπιταλισμού. Επιδιώκουμε να μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη επαναστατικών διαδικασιών με εμπρησμούς, σαμποτάζ, μαχητικές πορείες, βομβιστικές επιθέσεις, ένοπλες εκτελέσεις και όχι σε τόπο προορισμού διακοπών και αναψυχής. Έχουμε πόλεμο με τη δημοκρατία σας.»

 

[Καλό καλοκαίρι και σε σένα Σέχτα!]

 

 

 

9) ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

 

 

 

Ο συγγραφέας-εικαστικός Douglas Coupland ζωγράφισε την περίφημη Patty Hearst στο στυλ των disaster paintings του Γουόρχολ.

 

 

 

10) Aggregator:

 

Δύο ιερά τέρατα του πολιτισμού, ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται στα μαχαίρια, εδώ και χρόνια. ΓΙΑΤΙ?? ///Αθλητικά σε τρισδιάστατη τηλεόραση: ο New Yorker το δοκίμασε… /// Ο τραγουδιστής Γιάννης Παλαμίδας καλεσμένος του μελοdramaREMIX /// The Times 23/07/10: Johnny Marr on the rise and fall of The Smiths /// Μετά από 4.000 χρόνια που ήταν κρυμμένο στη γη, βρέθηκε το αντίστοιχο, ξύλινο Stonehedge… /// Έλληνες τηλεστάρ προτιμούν (ή δεν έχουν άλλη επιλογή από το) να κάνουν καριέρα στην Κύπρο: Big in Cyprus. /// Το γράφω όπως το βρήκα: Twilight star and Hollywood heartthrob Robert Pattinson is the thin-spiration for Mark & Spencers' new line of slim-fit undies called, ingeniously, the R-Pant. (Υπάρχει και φωτογραφία των εσωρούχων) /// Τα μεγάλα ταξιδιωτικά ρεπορτάζ – ένα πολύ ενδιαφέρον ποστ. /// Τρώμε 4 φορές περισσότερο από τους παππούδες μας /// Πανκ τραγουδιστής δεν τραγουδούσε στα τραγούδια του; Επίσης: οι Μίλι Βανίλι και τα άλλα μεγάλα playback σκάνδαλα της μουσικής βιομηχανίας. ///

 

 

 

11) Φρέσκο Βίντεο Κλιπ

 

 

I Blame CocoSelfmachine

Περισσότερα για την Coco [που είναι και κόρη του Sting] εδώ.

.

--------------------------------------------------------------------

.

αύριο πάλι

.

.

.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ