Το χώμα βάφτηκε κίτρινο και πράσινο

Facebook Twitter
0

UP

Δύο από τα μεγαλύτερα διπλά που έχουν κάνει ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, έγιναν χτες το βράδυ. Καταρχάς η ΑΕΚ έκανε μια μεγάλη νίκη μέσα στο Ζάγκρεμπ απέναντι στη Χάιντουκ. Τέτοια βδομάδα, με νίκη σε ντέρμπι και ευρωπαϊκή νίκη εκτός έδρας, πρέπει να έχουν να ζήσουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ από το 1994. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και είναι η τονωτική ένεση που χρειαζόταν εδώ και καιρό για να πάρει τα πάνω της. Στο 2ο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε στο βούρκο του Ζάγκρεμπ και θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ.

Για τη νίκη του Άρη στο Βιθέντε Καλντερόν τι να πεις; Ο Κόκε και ο Κούπερ τρέλαναν όλη την Ευρώπη και κατάφεραν να πάρουν την πρώτη ελληνική νίκη σε ισπανικό έδαφος. Παλικαρίσια και απόλυτα δίκαια. Τώρα κρατούν την πρόκριση στα δικά τους χέρια και όλα εξαρτώνται από αυτούς. Με νίκη στο  τελευταίο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην αδιάφορη Ρόζενμποργκ αφήνουν εκτός μάχης τους περσινούς κατόχους του Γιουρόπα Λιγκ, υπερόπτες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

DOWN

Λέτο και Καραγκούνης : Μας θυμίζουν με τα μπουκέτα τους αξέχαστες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου...

Mια εικόνα χίλιες λέξεις


Ένας πρίγκηπας (ο Γουίλιαμ), ένας πρωθυπουργός (ο Κάμερον) και ο Μπέκαμ ηγούνται της αγγλικής προσπάθειας, διεκδικώντας ένα Μουντιάλ.


Ένα video χίλια επεισόδια



Η Birmingham αντιμετωπίζει την Aston Villa στο ντέρμπι του Μπέρμινγκχαμ και μας δείχνουν τους λόγους για τους οποίους η Θάτσερ είχε αφήσει εκτός διοργανώσεων τις Αγγλικές ομάδες στα 80s.


Σ.Δ. - Θ.Κ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ